• pudan

    ingen möhippa - deppad och ledsen :-(

    TS.......

    När gifter ni er?

    Inför vårt bröllop ljög min man sig både gul och blå när det gällde min möhippa. Jag försökte på alla sätt och vis krångla ur honom nån info men han var som flinta. Kan det möjligtvis inte vara så att din sambo víll att det ska vara en superöverraskning för dig och att han därför inte säger nåt? Trots mina försök att få min gubbe att avslöja nåt hade jag nog blivit litet besviken om han sagt nåt om planerna (typisk dum kvinnlig logik) vilket han insåg och därför höll knäpptyst.

    Försök fokusera på att du ska gifta dig med den mest fantastiska person du vet och tänk midre på möhippan. Den är ett steg på vägen mot äktenskapet som vissa har och andra inte men inte målet i sig.

    Kram

  • pudan

    Norpan!

    Vänner till mig gifte sig för ett par år sedan. Tjejen hade då flyttat ner hit till Skåne från Norrland och hennes kompisar däruppe hade inte råd att komma ner och fixa en hippa. Hon hade vid bröllopet inte mer än hunnit bekanta sig med sin blivandes killkopisars respektive. För att båda dock skulle få nåt kul innan bröllopet ordnade hennes blivande killkompisar och deras respektive en mösexa dvs tog båda samtidigt. Det blev superlyckat och både hon och hennes blivande var supernöjda! Det blev mycket bättre än om tjejerna hon knappt kände skulle ordna nåt utan att veta vad hon egentligen gillade. Även om du känner tjejerna litet bättre kan det kanske vara en lösning för er.

  • pudan

    Norpan!

    Jag förstår att det kan kännas kymigt att "be" om en mösexa men frågan är vad som är värst...Som det ser ut får du inte den traditionella möhippan du vill ha och det verkar vara faktum. Som jag ser det har du då tre val:

    1. Acceptera det och bestämma dig för att det inte är så viktigt

    2. Vara ledsen och må dåligt för att dina vänner inte gör nåt som du hade väntat dig.

    3. Ge tipset om mösexa till dina bekanta och din pojkvän och hoppas att de tänker till och fixar nåt. Visst blir det i så fall inte en totalöverraskning kanske men fråga är vad som är värst - att inte få nåt alls och må dåligt eller att hinta litet och förhoppningsvis få en fin kväll!

    Håller tummarna!

    Pudan

Svar på tråden ingen möhippa - deppad och ledsen :-(