• ~Norpan78~

    ingen möhippa - deppad och ledsen :-(

    Vet att jag inte kommer få någon möhippa

    Umgås mest med min blivandes kompisar + deras flickvänner samt några egna kompisar och jag trodde verkligen att någon skulle dra igång en möhippa men nej ingen tar tag i det.
    Är så deppad just nu, de jag trodde var mina vänner är uppenbarligen inte det, vi har i alla fall inte samma syn på vad en vän skulle göra för varandra.

    Vet inte om jag är onödigt ledsen men jag hade aldrig låtit någon av dom gifta sig utan att fixa en möhippa.
    Är så besviken och tror att jag kanske borde omvärdera de jag umgås med.

    Någon som är i samma sits eller har några goda råd om hur man ska släppa detta?

  • Svar på tråden ingen möhippa - deppad och ledsen :-(
  • Roccosgirl

    När är den stora dagen?? Kanske håller de det hemligt!!?!!?

  • ~Norpan78~

    Nej, tyvärr är det inte så. Min blivande och jag har pratat om det hemma och om det hade varit något planerat hade han vetat det eftersom han måste lämna ut telefonnummer till den som ska ordna det. Eftersom jag är så ledsen så vet jag att han skulle säga något om han visste att det var planerat. Vi har pratat om detta jättemycket och han tycker också att det är dåligt och har föreslagit att han ska säga till dom men jag tycker det känns så fel, som om man ber om att få en möhippa Det ska man väl inte behöva be om?

  • Roccosgirl

    Nej det ska man verkligen inte, Stackare. Jag hoppas det ordnar sig för dig till det bästa.
    Lycka till!

  • Strawberryhoney

    Jag vet att jag inte heller kommer att bli hippad för. Jag har för få riktiga vänner som ens skulle vilja bekosta sej att göra en trevlig kväll för mej.

  • pudan

    TS.......

    När gifter ni er?

    Inför vårt bröllop ljög min man sig både gul och blå när det gällde min möhippa. Jag försökte på alla sätt och vis krångla ur honom nån info men han var som flinta. Kan det möjligtvis inte vara så att din sambo víll att det ska vara en superöverraskning för dig och att han därför inte säger nåt? Trots mina försök att få min gubbe att avslöja nåt hade jag nog blivit litet besviken om han sagt nåt om planerna (typisk dum kvinnlig logik) vilket han insåg och därför höll knäpptyst.

    Försök fokusera på att du ska gifta dig med den mest fantastiska person du vet och tänk midre på möhippan. Den är ett steg på vägen mot äktenskapet som vissa har och andra inte men inte målet i sig.

    Kram

  • Septembercess

    jag var helt säker på att jag inte skulle få ngn oxå..har väldigt få vänner.. men det fick jag utan att min sambo hade lämnat ut nummer eller någonting! han blev bara meddelad om att det var ngn på gång dagen innan=) så man ska aldrig säga aldrig

  • valkyriana

    Jag hoppas verkligen att du får din möhippa...
    Kramar

  • ~Norpan78~

    pudan & Septembercess - Jag är helt säkert på att min blivande hade talat om det samt att han skulle ha vetat om det. Vi har lovat varandra att göra det. Han skulle inte svika det löftet och har har ju även frågat om jag vill att han ska säga åt dom. Jag är alltså 100% säker på att de inte har planerat något.
    Hans svensexa är dock planerad och jag försöker verkligen att glädjas åt det istället, min m2b har så bra vänner som planerar en superdag för honom. Tyvärr hindrar inte det att man blir extra ledsen för att man själv inte har det *torkar en tår ur ögonvrån*

  • Strawberryhoney

    Min sambo kommer också att få svensexa och jag typ "inget".
    jag får väl glädjas åt att vi gifter oss...
    Men lite småsurt då man känner sina "vänner" så bra att man vet att de knappast gör något för en.

  • ~Norpan78~

    Strawberryhoney - ja jag är ju otroligt glad för att vi ska gifta oss! Men ska jag vara ärlig så ångrar jag att jag bjöd mina "vänner" på bröllopet.

Svar på tråden ingen möhippa - deppad och ledsen :-(