• ~Norpan78~

    ingen möhippa - deppad och ledsen :-(

    Vet att jag inte kommer få någon möhippa

    Umgås mest med min blivandes kompisar + deras flickvänner samt några egna kompisar och jag trodde verkligen att någon skulle dra igång en möhippa men nej ingen tar tag i det.
    Är så deppad just nu, de jag trodde var mina vänner är uppenbarligen inte det, vi har i alla fall inte samma syn på vad en vän skulle göra för varandra.

    Vet inte om jag är onödigt ledsen men jag hade aldrig låtit någon av dom gifta sig utan att fixa en möhippa.
    Är så besviken och tror att jag kanske borde omvärdera de jag umgås med.

    Någon som är i samma sits eller har några goda råd om hur man ska släppa detta?

  • Svar på tråden ingen möhippa - deppad och ledsen :-(
  • Zozo

    Det kan inte vara sa att alla tror att nagon annan ska fixa det?? Om det inte finns nagon sk bästa väninnna alltsa. Själv tycker jag inte att hippa är nagot livsviktigt och jag fick heller ingen da jag inte hade nagra nära vänner pa den plats där jag bodde. Min bästa väninna betalade ett dagsspa sa att jag fick ga och ra om mig själv och sedan, under bröllopsveckan drog alla tjejerna iväg pa vinprovsmakning. Det var allt vi gjorde.; men om du verkligen vill ha en hippaliknande tjejkväll, kan du inte tänka dig att fixa den själv?

  • ~Norpan78~

    stenbruden Tackar för ditt inlägg, jag ska försöka tänka så!

  • ~Norpan78~

    Zozo - skulle kunna vara så men då kan de ju fråga min m2b tycker jag.
    En hippa är inte livsviktigt för mig det är bara att det gör ont att veta att ingen bryr sig tillräckligt mycket för att orka ordna det.
    Jag är lite emot att fixa en själv och jag överlever utan en men det är nog självkänslan som har tagit stryk, de tycker helt enkelt inte att jag är värt det. Den tanken gör ont.

  • Strawberryhoney

    ~Norpan78~ skrev 2007-09-04 12:52:27 följande:


    Zozo - skulle kunna vara så men då kan de ju fråga min m2b tycker jag. En hippa är inte livsviktigt för mig det är bara att det gör ont att veta att ingen bryr sig tillräckligt mycket för att orka ordna det. Jag är lite emot att fixa en själv och jag överlever utan en men det är nog självkänslan som har tagit stryk, de tycker helt enkelt inte att jag är värt det. Den tanken gör ont.
    Tänk.... det kunde vara jag som skrev dina inlägg...
  • Visa08

    Hej Norpan78!
    Jag förstår hur du känner, jag har inte kommit så långt att jag vet om jag får någon hippa eller inte. Min bästa vän är kille och jag har få "riktiga" vänner som är tjejer, det är hans fru och några gamla arbetskamrater som jag umgås med sporadiskt. Däremot så tror jag att om ingen annan fixar så kommer min kompis fru göra det, hon är sådann. Vi får se :)

    Jag kan däremot bli lite deppig när jag sitter och gör inbjudningslistan. Jag har ganska många släktingar så det blir inte tomt på min sida men det är inte många vänner. Min blivande har typ dubbelt så många på sin lista och det är mest vänner...suck!

    Min killkompis är absolut toppen men jag kan ändå sakna att ha en "väninna"...

  • ~Norpan78~

    Visa08 - Å jag vet, kände också så när vi skickade inbjudningskorten!

    Strawberryhoney - tycker synd om oss, vi förtjänar bättre, eller hur! Vi får försöka tänka possitiva!

  • pudan

    Norpan!

    Jag förstår att det kan kännas kymigt att "be" om en mösexa men frågan är vad som är värst...Som det ser ut får du inte den traditionella möhippan du vill ha och det verkar vara faktum. Som jag ser det har du då tre val:

    1. Acceptera det och bestämma dig för att det inte är så viktigt

    2. Vara ledsen och må dåligt för att dina vänner inte gör nåt som du hade väntat dig.

    3. Ge tipset om mösexa till dina bekanta och din pojkvän och hoppas att de tänker till och fixar nåt. Visst blir det i så fall inte en totalöverraskning kanske men fråga är vad som är värst - att inte få nåt alls och må dåligt eller att hinta litet och förhoppningsvis få en fin kväll!

    Håller tummarna!

    Pudan

  • ~Norpan78~

    Pudan - jo jag vet, grejjen är att jag struntar egentligen i möhippan men är så besviken på "vännerna".
    Att då be om att de ska göra något känns så fel, kan inte hjälpa det. Jag accepterar att det inte blir någon hippa och det är inte viktigt men jag är ändå sårad för det.

    Tack för tipset i alla fall! Uppskattar verkligen det även om det är för sent (och känns fel) att ordna en mösexa.

  • Visa08

    Hej igen!

    Varför kan du inte låta din kille "fråga" lite oskyldigt om din möhippa. Han kan ju få det att verka som att han bara är lite nyfiken, eller erbjuda sin hjälp med telnr el liknande...;)

    Det kan ju vara så att flickvännerna till din killes kompisar tror att du har "andra" vänner som fixar...

    Trots att de kanske borde fundera över varför de iså fall inte blivit bjudna. Visst är det väl sed att man ser till att alla kvinnor både på brud och brudgumssida ska få vara med på en möhippa?

  • copy cat

    Jag tror också så. Eftersom TS mest umgås med sin blivande mans kompisar med deras flickvänner samt några egna kompisar så tror nog de att det är andra, mer nära kompisar, som ordnar möhippan.

    Jag har varit på fyra bröllop nu under ganska kort tid men inte varit bjuden på någon av möhipporna. Men jag har inte funderat över "varför jag inte blev bjuden" eftersom det har varit min sambos nära kompisar som gift sig. Jag har inte känt att jag skulle varit med heller, eftersom jag ser möhippan som en tillställning för de närmaste. Typ systrar, bästa vännerna osv
    Så jag tror att det är så TS gäster funderar också.


    Visa08 skrev 2007-09-04 13:49:22 följande:
    Hej igen!Varför kan du inte låta din kille "fråga" lite oskyldigt om din möhippa. Han kan ju få det att verka som att han bara är lite nyfiken, eller erbjuda sin hjälp med telnr el liknande...;)Det kan ju vara så att flickvännerna till din killes kompisar tror att du har "andra" vänner som fixar...Trots att de kanske borde fundera över varför de iså fall inte blivit bjudna. Visst är det väl sed att man ser till att alla kvinnor både på brud och brudgumssida ska få vara med på en möhippa?
Svar på tråden ingen möhippa - deppad och ledsen :-(