• copy cat

    ingen möhippa - deppad och ledsen :-(

    Jag tror också så. Eftersom TS mest umgås med sin blivande mans kompisar med deras flickvänner samt några egna kompisar så tror nog de att det är andra, mer nära kompisar, som ordnar möhippan.

    Jag har varit på fyra bröllop nu under ganska kort tid men inte varit bjuden på någon av möhipporna. Men jag har inte funderat över "varför jag inte blev bjuden" eftersom det har varit min sambos nära kompisar som gift sig. Jag har inte känt att jag skulle varit med heller, eftersom jag ser möhippan som en tillställning för de närmaste. Typ systrar, bästa vännerna osv
    Så jag tror att det är så TS gäster funderar också.


    Visa08 skrev 2007-09-04 13:49:22 följande:
    Hej igen!Varför kan du inte låta din kille "fråga" lite oskyldigt om din möhippa. Han kan ju få det att verka som att han bara är lite nyfiken, eller erbjuda sin hjälp med telnr el liknande...;)Det kan ju vara så att flickvännerna till din killes kompisar tror att du har "andra" vänner som fixar...Trots att de kanske borde fundera över varför de iså fall inte blivit bjudna. Visst är det väl sed att man ser till att alla kvinnor både på brud och brudgumssida ska få vara med på en möhippa?
Svar på tråden ingen möhippa - deppad och ledsen :-(