Inlägg från: GME76 080802 |Visa alla inlägg
  • GME76   080802

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Snitte:
    Vi ska prata med bl a Mazda Combo och sen ett band till som jag inte kan namnet på .

    Vi kommer ha baren öppen på dansbanan så folk får gå dit medan efterrätterna dukas fram.

  • GME76   080802

    Hade från början planer på tipspromenad med catering-tjejen sa att det är bättre folk får mingla istället, det är det folk helst vill göra.

  • GME76   080802

    Snitte: Hur ska ni göra med maten förresten? Vi har bokat Capiscum.

  • GME76   080802

    Nu byter jag samtalsämne här .

    Tänkte hitta servetter nån dag så man kan vika klart dem också. Perfekt att ha gjort långt i förväg.

    Nån som kan hjälpa med färg?

    Vi ska ha svart duk, isblå festprogram, cerise blommor på borden (med gröna blad) men vad ska det då vara för servetter? Svarta kanske? Ev ska de ju ligga på tallrikarna så då syns de.
    Hur noga är det med vilken typ. Ser det för b ut med vanliga IKEA-sevetter? Storleken på dom är ju bra. Även om det är informell middag så vill man ju att det ska se fint ut. Men samtidigt är det ju bara servetter. Det viktiga är att det blir snygg dukning. Så många frågor .

  • GME76   080802

    Har IKEA såna också, då måste jag kolla in dem. För jag tyckte inte Dunilin-servetterna hade bra färger. Och IKEA's priser är ju najs.

  • GME76   080802

    Jag tänkte lite åt det hållet också, men funderade på om det blir rörigt med färger och sånt. Jag får helt enkel köpa o prova .

  • GME76   080802

    Vi har svart/isblått/cerise så det följer absolut färgtemat med svart el cerise .


    Annim skrev 2007-11-29 13:57:27 följande:
    Gme;Vad har ni för färgtema på ert bröllop? (Om ni har något sådant) Personligen vill jag ha något som följer färgtemat lite!
  • GME76   080802

    Håller med Englali. Jisses vad ni hinner skriva . Roligt!

    Hedebris: Trist med kompisen. Klart man blir besviken på såna vänner. Ang sugarpaste så är det säkert godare med tunn. Jag får helt enkelt testa att göra själv nån gång .

    Nä nu är det godnatt!

  • GME76   080802

    Lycka till Pumpkin! Och usch Hedebris. Inte roligt (men bra diet ).

  • GME76   080802

    Jag tyckte de första 4 månader var hellugna med båda barnen. De sov o åt o bajsade .
    Sen blev det lite livligare haha.
    Har inte läst alla senaste inläggen men det finns en bröstpump som kostar runt 500. Avent Isis tror jag den heter. Helt suverän! Har inte testat Apotekets men den ska inte vara så bra har jag hört av andra.


    Alvaereva skrev 2007-12-04 11:49:26 följande:
    det är bara bra med oss första dagen hemma själva idag! jag går och väntar på att smekmånaden ska gå över och att det ska bli lika jobbigt som alla säger att det är att ha ett spädbarn. min lilla är så snäll och lugn, har knappt hört henne gråta ännu. hon är två veckor idag. allt funkar finfint! hon sover bra på nätterna, vaknar vid två och vid halv sex och vill ha mat. somnar sen om när hon fått ren blöja. jag har köpt en elektrisk bröstpump, men det tar några dar innan jag får hem den. får klara mej med apotekets sålänge. huvva! och lång tid tar det också. annim:satte på en gubbe pumpkin:vilken dag var din sista jobbdag nu igen?
Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.