• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Svärmor är verkligen SÅ mycket enklare att ha här ensam än tillsammans med svärfar

  • Pumpkin

    Bäst att inte hoppas för mycket

    Njae, intet nytt. Har inte hört nånting från restaurangägaren på över en vecka Fundersam
    Själv då?

    Nej, jag ska bege mig iväg mot sängen nu faktiskt, fick sova alldeles för lite inatt eftersom jag först inte kunde somna, sen vaknade stup i kvarten och sen blev väckt av klockan en timme för tidigt Och imorgon ska man genomlida ännu en dag på jobbet Skrikandes
    Hörs imorgon tjejer!

    Natti natt.

  • Pumpkin

    Puh, det där tog ju ett tag att ta sig igenom

    Vilken resa ni haft Anja, med ett väldigt lyckligt slut i alla fall
    Och ja, jag förstod att det var sex du syftade på

  • Pumpkin

    Jag skulle inte heller vilja göra den resan, ever! Men samtidigt, om det till slut fick ihop er, så kanske det var värt det?

  • Pumpkin

    Självklart är det inte lätt för Lasse att hamna mellan mig och sina föräldrar, men den här gången får han faktiskt skylla sig själv lite. Hade han sagt förra veckan att "pappa åker hem på måndag morgon och mamma på tisdag morgon", så hade jag vetat om det och då hade det varit fine liksom, även om jag känner mig lite trängd när de är här båda två. Men nu undanhöll han först att de skulle stanna till måndag (han sa "de kommer över helgen", vilket jag tolkade som fredag-söndag) och sen att hon skulle stanna tills idag. Så två gånger "missade" han att berätta hur länge de egentligen skulle stanna, och jag tycker faktiskt att jag har rätt att veta när, var och hur länge vi ska ha besök i vårt hem.

    Jag tycker inte illa om hans föräldrar, vilket han vet, men jag känner mig... hmm... inte respekterad i mitt eget hem och stad när de tjatas och gnälls om allting från invandrarantalet i Södertälje till var vi väljer att lägga kvitton efter att vi handlat - det är liksom VÅRT val, inte nånting som de ska lägga sig i. Och då stör det mig att jag inte kan säga något (för Lasse skulle ta SÅ illa upp om jag sa något, för att inte tala om hans föräldrar) och han säger ingenting heller.

    Jag tycker också om att bli ompysslad av mamma, men då åker jag hem till henne istället liksom, för då "stör" det inte mitt och Lasses liv. Och mamma skulle aldrig få för sig att på något sätt ta över hemma hos oss, vilket Lasse också håller med om.

    Som tur är så är hans mamma mycket lättare att handskas med när inte pappan är med, så igår hade vi faktiskt en helt OK kväll hemma, trots allt. Och jag och Lasse somnade som vänner.

  • Pumpkin

    Jag fick besök i receptionen, därför tog det lite lång tid att svara

  • Pumpkin

    Pappan är mest kritisk och negativ ja (vilket jag aldrig kunnat tro förut, men i somras höll jag ju verkligen på att få psykbryt på honom), och pillar och petar på allt hela tiden. Och då verkar hon också bli lite... hmm... rätt ord? Spänd kanske? Och börjar då kommentera saker osv. Men igår var det ingenting sånt, då satte vi oss och åt när jag kom hem, pratade lite om gamla släktingar efter middagen och sen satt vi i soffan och tittade på TV och fikade tills vi gick i säng. Lugnt och skönt liksom.

  • Pumpkin
    Anja: Snyggt!

    Mitziemoe: Har du också lite svårhanterliga svärföräldrar?
  • Pumpkin
    Anja: Menyerna kommer vi nog ha i festprogrammen - som våra toastmasters kommer göra större delen av. Vi kommer endast skriva ihop gästpresentationen och göra designen, sen får de göra resten. Roligt med lite överraskningar ju

    Mitziemoe: Hehe, övertygande
Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.