Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Mitziemoe

    den är jättefin...

    jag har kikat lite på den som är på nedre raden, nr 3 från vänster. Gillar den skarpt! (den borde du ju oxå gilla lite grann Pumpkin eller? )

  • Anja 19 juli 2008

    Jag måste ösa ur mig lite mer skit...

    Min svägerskas vänner verkar prioritera så underligt... Jag berättade väl att dom håller på coh arrangerar en möhippa nu, vilket jag och min andra svägerska (hennes syster) hade tänkt göra så fort hon kommer hem från thailand på lördag. Visst det kunde ju inte DOM veta men dom har ju lixom varit ganska tydliga från början med att de tycker det är viktigare att "de" (dom som känner varann) är med, än vi som bara känt blivande bruden hela hennes liv och dessutom ingår i hennes närmsta familj.

    Jag erkänner att jag irriterar mig nåt enormt...

    Nu pratade jag m en annan tjej idag, oxå en kompis t bruden. Frågade henne om inte hon skulle på bröllopet, vilket hon ska, men hon har inte blivit tillfrågad om möhippa! Berättade för henne vilket datum som är tänkt och hon kan inte heller då (vilket inte lär spela någon roll eftersom de andra tjejerna har bestämt den dagen redan)...

    men nu är ju grejen den att svägerskans syster självklart SÅÅÅ gärna kommer att vilja vara med, men de har redan lovat att ta våra barn den dagen + natten, eftesrom vi flyttar då (det är ju därför jag inte kan vara med på möhippan) så hur f..n gör man då. Vi har ingen annan som vi kan be om hjälp och dom ska ju lixom hjälpa oss med både flytten och barnpassningen. (mannen ska hjälpa oss m flytten och svägerskan ska ha barnen)...

    Skrev detta till gruppen nu (möhippegruppen) att den här kompisen som ej blvit tillfrågad inte heller kan detta datum och att blivande brudens storasyster troligen/kanske inte heller kan om hon inte kan lösa det på nåt vis. Inte för att hyser några tankar om att dom kommer att bry sig nämnvärt.

    det verkar vara viktigare med "polare" än närmsta familjen. Usch så besviken jag är... Speciellt eftersom jag verkligen hade sett fram emot att få arrangera möhippan tillsammans m svägerskan ohc så blir man "snuvad" på den helt och hållet och kan inte ens vara med.

  • Anja 19 juli 2008

    Nä nu måste jag gå och göra mig iordning och sticka till jobbet!!!! Tiden rusar ju iväg när man sitter här!!!

    kram kram...

  • Anja 19 juli 2008

    Godkväll alla ni söta blivande brudar och fruar

    Här har vi haft gåsamiddag idag... Är såååå mätt och har ätit så ruskigt mkt godis!!! (men det FÅR jag på lördager )

    Härligt att du var nöjd m ansökan Pumpkin. Låter som ett lockande jobb så jag förstår att du hoppas. Jag håller STENHÅRDA tummar. Känns som att du borde ha stor chans om de endast krävde gymnasieutbildning och du har ju så mkt erfarenhet

    Pärlplattan

    Åh så fina ni var Ser såååååå vackert ut allting!

    Hedebris
    Vi har oxå gemensam ekonomi. Vi tjänar båda in pengar och JAG shoppar funkar skitbra tycker jag!

    Känner igen det där m självbilden. jag är nog den mest kritiska person jag vet. (mot mig själv alltså). Dum man är mot sig själv egentligen!

  • Anja 19 juli 2008

    Nu har jag suttit och gjort fler save-the-date-julkort

    Såååå jobbigt *asg*

    Men nu har jag bara hälften kvar

    Känner mig riktigt duktig faktiskt!!

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin och Englali

    jag är inte heller pigg. Är helt slut! Gått omkring på jobbet som en sovande, somnade nästan m telefonen i handen i eftermiddags när jag kommit hem, så jag fick gå och lägga mig och sova en stund medan Daniel fixade gåsen, haha...

    Ska jobba dubbla skift imorgon så jag måste verklgien se till att lägga mig i tid ikväll. Jobbar kväll i princip hela veckan. Alla dagar utom tisdag, så jag MÅSTE bli bättre på att INTE sitta uppe vid internet hela nätterna!!!

    Englali, tja, jag tycker nog att dom blir ganska ok (save-the-date-korten alltså) De är svarta med stämplar ohc text i silver och rosametallic. Helt ok!

    men inbjudningskorten är såååå mkt finare tycker jag. Jag skriver för hand i save-the-date korten så de är inte så proffsiga. Inbjudningarna kommer ju att se mkt proffsigare ut med datorskriven finare, skrivstilstext på pärlemofärgat,transparent papper som fästs i korten osv...

    Kolla dem gärna i bloggen om du ej sett dem

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    jag tror absolut att Lasse har rätt i den teorin! När man känner sig "oönskad, ouppskattad" på ett ställe och ändå tvingas vara där så trivs man inte, det säger sig själv... Det stjäl troligtvis massor av din energi att vara där även om du inte själv känner det lixom...

    När du väl slutat där kommer tröttheten säkert att ta ut sin rätt och du kommer att kunna sova sova sova... (förhoppningsvis är du inte arbetslös länge men ett liiiitet tag kunde ju faktiskt vara skönt).

    Det bästa vore väl om du fick ett jobb redan nu, där du visste att du började den 1 januari Då finge du ju en dryg månads semester och kunde julpynta, julkoka, julbaka och ha det så jä..la gött under hela december, hehe... Och tänk så mkt tid du hade haft att bröllopsplanera och hänga på BT!

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    tackar

    Får du inte lön tidigare i december. Inte får du väl lön på juldagen?? Vore ju mkt bättre om du fick dem den 23:e för då hade du kunnat rusa ut och SHOPPA julklappar i sista minuten. Det är rätt mysigt tycker jag.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.