Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Annim kolla i min blogg...

    så här TYP vill jag ha... En hjärtformad, fniss fniss,t tårta (fylld av härlig choklad inuti, både mörk och vit och så med hallon) och så ett slags mönster i sånt här glansigt/silvrigt.

    Det jag inte har bestämt är om den ska vara vit och isåfall med rosa pärlband mellan våningarna eller om den ska vara rosa med vitt pärlband mellan sig...

    Vill INTE ha rosetten som är uppepå utan det ska vara ett brudpar där, gjort utav hon som bakar tårtan, i marsipan. Ett roligt brudpar lixom... (hon gör så söta, ska lägga in en bild i min blogg) Så en rödhårig brud och en blond brudgum som gör nåt roligt, eller i en lite rolig pose eller nåt

  • Anja 19 juli 2008

    Man kanske t.om hade kunnat ha varannan våning vit och varannan våning rosa, hihi

  • Anja 19 juli 2008

    Ja visst är det... En tårta för den ambivalenta lixom

  • Anja 19 juli 2008

    Alltså förresten, caketopper är väl det som "toppar" tårtan, dvs brudparet eller vad man nu väljer??? Så jag inte är helt ute och reser!

  • Anja 19 juli 2008

    Skitbra

    bara så jag inte verkar dum

  • Anja 19 juli 2008

    nu ni tjejer har ni en tjej som fattat ett mkt avgörande beslut.

    Har alltid varit negativ till GI-metoden (för att jag själv inte kan tänka mig att leva utan pasta, bröd, potatis etc) men nu har jag suttit och läst om GI-metoden, kollat recept osv och nu så jä..lar ska jag testa den.

    Anmälde mig till GI-viktkoll så jag får lite redskap att jobba med och tänkte börja på måndag för jag ska ju på systersonens kalas i helgen och sådär...

    Men så stod jag och förberedde middagen t familjen i köket, potatis och kasslergratäng och insåg att jag skitlätt kan göra om denna rätt åt mig i en liten form. Så jag bytte ut potatisen i min form till blomkål och morötter.

    Nu ska 10 kilo bort till slutet av januari. Ni får hålla koll på mig och peppa mig lite när jag deppar ihop Hjälp mig att fokusera på bröllopsklänning 2008 lixom...

    Håll era tummar för att jag lyckas få bort de här jä..la envisa kilona nu för snart blir jag galen!

  • Anja 19 juli 2008

    Allt är ju värt ett försök eller hur!!!

    Någon som testat GI, kört hårt, inte fuskat? Hur mkt har ni gått ner?

  • Anja 19 juli 2008

    ja det måste gå... Har en kompis som gick ner 20 kg på kort tid, från min vikt ner till 65 och hon har hållit sin vikt. Så jag hoppas hoppas hoppas.

    Hon och jag fick nämligen barn samma månad, brukade väga lika mycket och vägde för ett år sedan lika mkt (ungefär som jag väger nu, liiiite mindre) och så började hon med GI och jag fortsatte gå upp i vikt. Mitt dumma nöt!

    Hon gifte sig i somras och var sååååå jä..la snygg. Vägde 63 kg.

    Jag SKA klara det!!!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.