Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Anne

    ska ni köpa gathuset som du lagt ut bild på på facebook???

    NYFIKEN... kände ju så väl igen det, men kunde ej placera det. var sjutton ligger det?

  • Anja 19 juli 2008

    Hej hopp och godmorgon förresten...

    här startade dagen med att lämna barn på dagis, handla GI-mat så att jag har saker hemma som jag kan äta, röja här hemma lite, äta dagens frukost som bestod utav äggröra och några skivor stekt haloumi och svart kaffe!

    Känns hur bra som helst. Tog en näve nötter till mellis och nu ska jag äta en lunch bestående utav kycklingsallad med guacamole.

    Till middag blir det stekt ryggbiff och ädelostsås och blomkål, haha... (de andra får klyftpotatis) ;-(

    Till kvällen äter jag en avocado med räkor. det är ju skitgott att utesluta kolhydrater

    Hoppas verkligen att detta ger resultat!!!

    Nu ska jag städa och packa ner åtminstone en bokhylla med böcker, suck...

    IMORGON så är det faktiskt dags för SLUTBESIKTNING utav radhuset!!!

    Ska bli sååååå roligt! Nu är ju allt klart och vi ska få gå runt i två timmar i vårt nya hem och kolla in ALLT... wow

    Lovar att lägga ut bilder på kvällen

    Vet ni...

    IDAG ÄR DET EXAKT 8 MÅNADER TILL MITT OCH DANIELS BRÖLLOP!!!

    Känns helt sanslöst!!! Åtta månader går fort!

    Kramar till er alla, nu MÅSTE jag göra nytta här!!!

  • Anja 19 juli 2008

    fick precis posten, som innehöll Lillys brudklänningskatalog. Slet upp den och kröp upp i soffan och öppnade den med andakt. Bara för att bli såååå besviken.

    Inte bara är jag besviken för att dom tagit bort din klänning Pumpkin, det måste ju vara ett stort misstag, för den är skitsnygg, utan även SÅ besviken för att 3004:an som jag hela tiden tyckt var så snygg, visade sig ha ett sånt där glaspärleMÖNSTER som jag inte alls är säker på att jag gillar. Jag trodde att glaspärlorna bara var strödda, förstår ni hur jag menar, inte i ett mönster, utan bara strödda, som att man slängt på dem lixom...

    jag gillar inte alls när man gör såna där mönster. Usch så ledsen jag är just nu. Så som det känns nu så är inte 3004:an min klänning längre. Tyvärr. Mönstret är sååå INTE jag!

  • Anja 19 juli 2008

    Oj vad jag känner mig duktig!!! Idag har jag städat, tvättat massor och slängt en massa skit och varit på utvecklingssamtal för minstingen (gick jättebra, han är såååå gullig mitt lilla troll )

    Jag har ätit så bra idag och lyckades NÄSTAN fixa staplarna perfekt inne på viktkoll men liiiite för mkt fett och lite för lite proteiner men jag klarade mig på 5 nettokolhydrater (ska ligga under 10 de två första veckorna) så jag är SKITNÖJD, för jag tycker att jag har ätit jättegott!!!



    Detta ska nog gå vägen...

    Vet du Pumpkin... när jag tittade på klänningen nu igen så såg det finare ut, haha... och vet du, den där nya, som liknar din, jag gillar inte alls den. Den är för mycket lixom... Din är MYCKET snyggare, den är ju skitsnygg och helt lagom!! Fattar inte att dom tog bort den? Det är så skumt!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Glömde ju skriva oxå att jag varit ute och gått igen, en timmes rask promenad i den grymma kylan. Svettades lagom i dunjackan kan jag tala om Mysigt...

  • Anja 19 juli 2008

    Imorgon är det slutbesiktning i vårt radhus!! Fattar ni tjejer. Allt är klart och vi ska slutbesiktiga. Sedan har de 12 dagar på sig att fixa färdigt eventuella fel för om 12 DAGAR så flyttar vi in!

    Det är helt underbart och helt otroligt! Oj vad jag längtar!!!

    Lovar att lägga ut bilder under dagen sen... (jag har kanske redan berättat detta men isåfall fick ni höra det en gång till, haha)...

  • Anja 19 juli 2008

    Hello och godmorgon

    Har inte läst något av det ni har skrivit men jag ska snart, så fort jag har fixat lite mat...

    Nu har vi kommit hem ifrån slutbesiktningen på radhuset och nya BILDER finns för den som är intresserad/nyfiken på:

    www.anjasvillha.blogg.se



    Åååååhhhhhhhhh bara 12 dagar kvar tills vi flyttar... Iiiiiihhhh....

  • Anja 19 juli 2008

    Mitziemoe

    Tack

    Ja vi ska ha det så eftersom vi inte bryr oss om ifall vi inte har en dörr in till vårt sovrum så att säga. Barnen sover i sina rum med stängda dörrar ju

    Så vi resonerade som så att utan den vägg som skulle suttit där egentligen, som vi valde bort, så får vi ett mkt större rum, det blir en öppnare övervåning och vi har plats för mer. Det är ju ändå ingen som ska upp och vara på vår övervåning och har man gäster eller så så fixar man ju ändå iordning.

    Det är en radhusfyra på 95 kvadrat. Inte stort men grymt välanvända ytor, älskar planlösningen.



    Vi bor nu i en trea på 80 kvm med tre barn som alla delar rum (ingen hit ) i ett gammalt hus byggt 1970, så det känns helt underbart att få flytta in i ett helt sprillans nytt hus som inte luktar konstigt av gamla hyresgäster etc, moooaaahahahaha jag är sååå överkänslig i luktsinnet tyvärr

  • Anja 19 juli 2008

    Men SHIIIIIIIIT....



    NU har jag läst...

    Välkommen lilla Lilly Elise!!! Stort grattis Ina och Adam. Kan tänka mig att det är stolta, omtumlade föräldrar som sitter med ett litet rosakindat knyte och gosar just nu

    åååhhhh så härligt. Just själva det här ögonblicket, födelsen, förundran, hela den biten när man ska TA IN allting, få se sitt barn äntligen och känna på det, shit, den känslan skulle jag kunna uppleva hur många gånger som helst. Den är ganska beroendeframkallande.

    Känner nu att jag nog inte kommer nöja mig med tre

    Fast en eventuell fyra får vänta ett par år

  • Anja 19 juli 2008

    Hur VARKEN är du då Pumpkin hehe

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.