Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Hohohoho Mitziemoe

    då blir ju din man säkert skitglad *asg* (mer plats menar jag ) men jag menade ju inte att kräva dig på skor *asg*



    Pumpkin

    Jag kan för sjutton inte gå i stövlar med 7,5 cm klack HAHAHA, du överskattar mig, jag hade sett som att jag var dyngfull, hoho...

    shiiiiit f-r sjutton min buss går om tre fem minuter, jag rusar nu, får se om jag kan titta in från jobb...

    vill ju ej lämna er juuu, buhuihuhuuuuuu...

    kram så länge

  • Anja 19 juli 2008

    Jag missade bussen men lyckades ändå komma i tid till jobbet, puuuuuhhh...

    Vet exakt hur du känner Pumpkin man vill inte bråka när man vet att man är beroende av goda vitsord, grrrr. Egentligen för jä..ligt! Självklart ska man ha samma rättigheter som alla andra.

    Hedebris

    hehe gött att du fick vad du ville ha

  • Anja 19 juli 2008

    Hedebris

    skämtar du!!!!

    15 cm klack... Jag klarar typ max 5 cm, men då måste klacken vara bred *asg*

    Jag är såååå värdelös på att gå i högklackat, är ju rätt så stor i kroppen och har SUPERSMALA fötter, löjligt smala fötter så när jag dessutom har klackar så är det som att gå på lina lixom, ständig balansgång *asg*

    Mina fötter passade bättre t min kropp när hela jag var smal så att säga

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    usch, trist att vara sjuk, men sknöt att vara hemma när man väl är det. Försök att inte ha dåligt samvete för dina kollegor. De vet ju att du ej kan hjälpa att du är sjuk!

    Ta hand om dig själv nu och NJUT lite av att få vara i lugn ohc ro och bara mysa. Gör varm choklad och läs en bra bok

  • Anja 19 juli 2008

    Hedebris

    Jag vet precis hur det känns, men du 10 minuter är en evighet för ett litet barn och att låsa dörren känns inte bra, tänk på hur det kan påverka henne sedan...

    Altlså jag vill inte alls säga att du gör fel, för jag gör ibland helt ovettiga saker när är arg för man blir sååååå trött coh frustrerad men just att låsa och lämna henne att gråta så länge låter i mina ögon lite för mycket? Eller?

    Hur gammal är hon??

    Vet att om vi gjort så med något barn här på jobbet så hade vi fått sparken

    Jag är nog mer så att jag går bärsärkagång och vrålar och skriker och blir rosenrasande lixom coh visst kan de få gå in på sitt rum nån gång (men rummet ska man ju ALDRIG göra till straffzon egentligen för det är ju deras egen plats på jorden så att säga coh den får ej vara negativt laddad) men ändå, man blir verkligen störttokig ibland, speciellt om man är trött eller nere eller som du, har varit sjuk.

    Usch... finns det ingen som kan passa henne några timmar så att du kan få lite andrum?? (menar inte nu förstås, klockan är rätt mkt men tex imorgon eller nån annan dag?).

  • Anja 19 juli 2008

    Det bästa sättet i detta fall med toapappret är ju att inte låta henne gå själv, barn i vissa åldrar klarar ju verkligen inte av frestelsen och KAN helt enkelt inte, hur många ggr man än säger en sak, tänka på att det blir konsekvenser, för nyfikenhet coh frestelse blir för stor. Även om man VET att de förstår så klaffar det inte helt enkelt...

    Vet att mina barn mellan åldrarna 2-4 år helt enkelt har gjort mig tokig HUR många ggr som helst... Har en tjej på 3,5 som är det absolut busigaste som finns och hon är så klåfingrig och sååååååååå grymt nyfiken. Hon är skitsmart och hon VET egentligen vad hon får och inte får göra men hon klarar inte av att låta bli!

    Så vi får helt enkelt se till att hon inte går själv till de saker vi vet att hon inte kan låta bli.

    Följ med, visa hur mycket papper hon får ta, beröm och uppmuntra JÄTTEmycket när hon tar lagom med papper... jag tror att det är det enda som fungerar!

    Det är väl tilloch med bevisat att straff inte alls funkar medan däremot positiv förstärkning i den RÄTTA riktningen får barnet att sluta med det som är "dåligt". Är ju egentligen ganska logiskt!

    Men oj, vad jag själv inte alltid lever efter det, hoho...

  • Anja 19 juli 2008

    Hur är det annars här ikväll...

    rusar iväg igen!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Hedebris

    aaaaahhh dåså Trodde du menade att du låst in henne i tio minuter och att hon grät hela tiden *asg*

    Menade alltså INTE att "rätta" dig eller nåt sånt

    Förlåt mig men jag skrattade ganska mkt när jag läste vad hon sa. Hon låter ganska lik min lilla Alice på 3,5 år ska du veta. Hon är såååååååååååå envis. Får du göra så säger man och det kan vara vad som helst (som nyligen när hon kletade ut buljongtärningar och hällde paprikapulver och kokosflingor i vår 20.000-kronors soffa och riktigt SMETADE in det, på morgonen medan vi sov) FÅÅÅÅR DU GÖR SÅ HÄR ALICE...

    Tittar ner i golvet (Alice alltså), tittar sedan upp, snörper ihop munnen lite och nickar sedan med stort eftertryck...

    SUUUUUCK...

    Kan lova att jag INTE var pedagogisk då!!! Jag var helt vansinnig, helt galen av ilska.

    Rita på väggen... FÅR DU GÖRA SÅ... Mmmmm visst! Vi målar över (har ju sålt lägenheten)... Hur lång tid tar det innan hon gör det igen??? Hmmmm typ ett dygn??? eller...

    Grrrrrrrrrrrrrr...

    Vi har sagt nu att vi målar inte över det förrän på fredag, dagen innan flyttlasset går, för det är inte lönt. Hon är en riktig buse, hon TESTAR allt och ändå är hon sååååå förståndig, så go, så snäll och sååååååååå smart! Hon fattar allt!

    så vad är det då som gör att hon MÅSTE utmana ödet hela tiden *asg*

    vissa barn är mer jobb än andra så är det bara.

    Killarna skulle aldrig få för sig att göra nåt sånt!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Annim

    skit i alla andra. Det är ERT bröllop...

    och säg helt enkelt så här att ni är jättetacksamma att de vill bidra med pengar men att det är ERT bröllop och det är NI som ska vara nöjda och glada med gästlistan, det är INGEN annan som har någon påverkan på den och om de på något vis känner att de har det pga pengarna som ni får, så känner ni att ni hellre vill stå för allt själv för att ni tycker det är väldigt jobbigt och svårt när de sätter er i en sådan sits!

    STOR KRAM... måste vara skitjobbigt!

  • Anja 19 juli 2008

    Mitziemoe

    Åååhhh vad härligt...

    Själv börjar jag tvivla på vår resa... Visst är det knäppt... jag som varit HELT säker på Västindien börjar nu drömma om att hyra ett stenhus i Toscana Italien lixom och bara vara, besöka lite italienska städer, Rom, Florens, Venedig, Pisa, Milano etc etc... (hoppas nu att alla de städerna ÄR italienska så att ingen skrattar åt mig)

    Men va sjuttsingen... jag HAR JU SAGT VÄSTINDIEN SÅÅÅÅ LÄNGE och dit lär man ALDRIG komma annars! Italien är ju inte ett omöjligt semestermål en annan gång.



    Och duuu, om du VERKLIGEN vill bli av m skor så ställer jag upp, absolut!!! Jag har ju bara två par skor jag använder *asg* och inga stövlar... haha

    Kanske jag borde köpa mig ett par med klack och öva på att gå i klack inför bröllopet oxå

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.