• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Tja, jag ska jobba till 16.30, sen är det pendeln hem som vanligt. Skriva och skicka in ännu en ansökan och sen blir det väl middag och Idol misstänker jag. Sen ska jag SOOOVA!!! Helgen kommer att spenderas hemma med lite fixa och lite dona, kanske en sväng eller två på stan också - är sugen på att julpyntsshoppa!

    Svårt det där med Fars Dag och jag kan inte säga att jag har någon idé då jag sällan köper Fars Dags-presenter. Mamma har fixat chokladogram från henne, morbror, mig och Emilia till morfar, och jag kanske ger något litet till hennes sambo när vi träffas nästa gång, men mer än så blir det inte.

    Hmm... Det där hjälpte kanske inte så mkt

  • Pumpkin
    Anja: Fotvård tror jag skulle vara en uppskattad present faktiskt

    Jag har väl en del julpynt jag också, och nu ska vi få lite mer av en jobbarkompis till mammas sambo, men jag vill ändå! Jag ska ju vara hemma över julen som det ser ut och då vill jag ha det riktigt mysigt.

    Haha, du har ju så rätt! Du MÅSTE ju faktiskt kolla upp så att du har en vettig frisör till bröllopet, så det är klart att du måste ha lite pengar till det Själv ska jag gå och klippa mig snart också, Lasse skulle boka tid nästa gång han är hos frissan.
  • Pumpkin
    Anja: Kör hårt!

    Mitziemoe: Vad var det för brudklänning du skulle ha?
  • Pumpkin
    Mitziemoe: Just det, den var det! Den är tuff
  • Pumpkin

    Japp, den är jättefin!


    Anja 19 juli 2008 skrev 2007-11-09 11:19:36 följande:
    Mitziemoeden är jättefin...jag har kikat lite på den som är på nedre raden, nr 3 från vänster. Gillar den skarpt! (den borde du ju oxå gilla lite grann Pumpkin eller? )
  • Pumpkin

    Usch, är sådär grymt omotiverad att jobba idag. Känns som att dagen enbart handlar om att klara sig igenom den, mer än så orkar jag inte...

  • Pumpkin
    Annim: Japp, jag fick mailet! Skitroligt
  • Pumpkin

    Snitte: Såhär första gången kanske det skulle vara roligt, eftersom det hänt så nyligt, men sen... Nej, då är det deras sak tycker jag.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.