Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Vi har julen hos oss i år (vi brukar vara hos min mamma oftast men har varit hos oss någon gång tidigare).

    Det blir jag och min familj, min syster med familj och min mamma, hennes man och min yngsta syster som fortf bor hemma (min bror kan tyvärr inte vara med i år för han sitter i Uppsala och pluggar den knasbollen)

    Det blir såklart mkt mat och gottgott, kalle, tomten och julklappsutdelning, karl-bertil jonsson osv, på juldagen brukar vi äta lutfisk och sånt men i år ska vi ju på bröllop (svägerskan som vi hippade igår) och på annandagen har vi nog ingen speciell tradition.

  • Anja 19 juli 2008

    Min toastmadame (den ena) frågade mig lite försynt vad för typ av hippa jag skulle vilja ha, om jag vill gå ut på nåt, eller om jag vill åka på spa, om jag vill att det ska vara en dag, ett dygn eller en hel helg

    Jag sa att jag vill bli ompysslad, ha roligt, äta gott, lite "spexliknande saker" (ej för aktiva, utan mer såna som vi hade för svägerskan, mysa med dem och vara i centrum, hehehehe...



    Jag VET att man såklart inte bör fråga det, haha, men jag vet att mina vänner är så måna om att det ska bli exakt som jag vill och sen vet jag oxå att de aldrig ändå, skulle göra exakt som jag säger, utan det kommer ändå bli överraskningsmoment.

    Hon kanske rent av lurar mig totalt (hon skulle bara våga)

  • Anja 19 juli 2008

    Godmorgon tjejer

    Igår var jag såååå duktig och här är nu ganska fint faktiskt

    Tog alla kartonger som inte går att packa upp innan vi får hem förvaringsgrejorna från ikea och bar upp på övervåningen för att slippa se dem, haha. De står nu i vårt sovrum (hellre det)...

    Så här nere ser så mysigt ut nu, även om det inte alls är klart!!

    Har julpyntat oxå, lite, gjort vackra julgrupper med barnen. Köpte för 800 kr fem vackra julkrukor i olika former, en i glas, en glittrigt röd, hög och två avlånga lite ovala och en stor röd fyrkantig med ett hjärta på och en massa mossa, dekorationer i form utav svampar, äpplen, tomtar, hjärtan, stjärnor på pinne, fåglar på pinne (såna man sticker ner djupt i jorden lixom) torkade apelsinskivor, stjärnanis, kanelstänger, guldtråd, ett vackert svart/vinrött band osv och nu har vi jättefina julgrupper (tycker jag) med amaryllis och hyacinter och det var ett riktigt mysigt julpyssel att sitta och pilla med. Barnen har sina skapelser på sina rum och är superstolta

    Åh vad julen är härlig...

    Daniel högg en gran igår, jättesöt är den. Ganska liten men sååå vacker i formen. Ska ta in den imorgon kväll, har den i förrådet nu för att den ska vänja sig långsamt.

    Ska snart gå och jobba men ville titta in och säga hej. Hojtar säkert från jobbet sen oxå

    kram kram allihop

    Anja

  • Anja 19 juli 2008

    Anne i Lund

    Låter som en sån ring jag oxå ska ha, fast jag har faktiskt fastnat för en riktigt smal variant med pyttestenar!!! Jag som oxå är galen i glitter. Men den såg helt klart bäst ut till min ring! De som var lite bredare m större diamanter var inte alls lika effektfulla på mig!

    Konstigt va

    Minns inte alls vad min hette men jag vet att det var en schalinsring den oxå precis som förlovningsringen

    Vi får se till att träffas efter helgerna och prata bridezilla m varann Kan inte fatta att ni har kommit så långt som att fixa kläder och sånt!!! Det är det sista jag kommer fixa, hehe... Man vet ju aldrig vilken smak man har när det är dags. Jag är inte våg utan skorpion men jag ändrar mig oxå hela tiden *asg*

    Pumpkin

    Hoppas att du får en bra dag på ditt nya jobb.

  • Anja 19 juli 2008

    Jag köper en färidgkokt skinka (sockersaltad) och griljerar den, superenkelt, typ senap, ägg och skorpmjöl ovanpå, nejlikor om man vill ha det. 10 minuter i ugnen typ och sen...

    Klart!!

  • Anja 19 juli 2008

    Hej hej

    tittar in lite snabbt innan jag slänger mig i duschen och störtar iväg till jobbet.

    Har fortfarande de flesta julklapparna kvar till alla utom familjen, suck...

    Tror jag fick det till 12 julklappar som är kvar att inhandla, har även tagit på mig att köpa presenter till yngsta pojkens fem dagisfröknar, gulp!!!

    Vi har inte tagit in granen ännu, den står där ute. Daniel högg den i söndags, haha...

    Ingen julmat är inhandlad, inget julgodis är gjort och inga pepparkakor bakade trots att det är VI som håller i julaftonsfirandet här hemma och imorgon måste DAniel åka till Ikea för att inhandla tv-bänk coh två stora förvaringsskåp till hans skivor, så att det överhuvudtaget kan gå att VARA här hos oss!

    Nääää inte f..n har vi mycket att göra!!!

    Blir lite smått matt när jag tänker på allt som ska fixas. Dessutom är det ju bröllop på juldagen och vi måste ha kläder att ha på oss! Fy sjutton vilken stress.

    Tyvärr påverkas jag ju inte av det utan känner mig hur lugn som helst och tänker "det ordnar sig". VAd är det för fel på mig *asg*

    Jaja... det ordnar sig som sagt...

    Hur är läget med er alla

    Hedebris vad kul att se er i sydsvenska, hihi...

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    Jag har letat som en galning efter din ring på nätet!

    Visst sa du att den hette madeleine och att det var en schalins???

    Finns det någon länk? Blir ju jättenyfiken nu!

  • Anja 19 juli 2008

    Hjälp förresten!

    VAd sjutton köper man till fem dagisfröknar, alla i olika åldrar. Två i femtioårsåldern, två i 22-årsåldern, en i 30 årsåldern?

    Jag VET inte alls!!!

    Funderade på att gå till chokladerian och köpa en liten förpackning med såna där vackra underbart goda chokladpraliner och sedan köpa dem varsen jättefin (smakfull, såååå cool) tomte som jag hittat (men de är SKITDYRA så jag vet ej om jag har råd). Eller så tänkte jag att man kan gå till thehuset java och köpa dem varsen färskmalen liten påse kaffe men tänk om inte alla dricker kaffe till sina chokladpraliner lixom??

    F..n så jobbigt detta är!!!

    blommor är så trist. det ger man ju alltid och det är ju inget som varar. Vill egentligen ge nåt som de kan minnas och ha i framtiden lixom... De där tomtarna är superfina i keramik med döhäftiga söta ansikten och glaserade i rött på kläder och mössa (som hänger ner lite över ögonen lixom).

    Men va fa..n, tror EN sån tomte kostar 190 spänn och det är lite saftigt. Vi är 14 st som lägger 30 kr. det blir ju 420 kr så det räcker ju inte alls.

    blääääääää...

    Hjälp mig med förslag!!!

    Tänkte på litet hopplock med ostar och kex och frukt oxå men det är ju inte heller säkert att alla gillar! och det är ju inte heller nåt som VARAR, som de har kvar sen!

    Vad hade ni velat få som dagisfröknar, hjäääälp!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Yo brudar

    Ojoj så mkt ni hinner skriva innan jag hinner titta in här.

    Anne

    JAG GÅR JÄTTEMEGASUPERDUPERGÄRNA och tittar på ringar med dig någon dag

    Till alla:

    lägg inte in listan med våra namn mitt i tråden, för det är inte en chans att man kan hitta det inlägget sen när vi ska starta ny tråd. Pumpkin som brukar starta våra nya trådar kommer att be er alla om era uppgifter i god tid innan nya tråden startas, så får ni maila alla era uppgifter till henne Jag vet att det har tjatats om det förr, men jag säger det en gång till, haha...

    Välkommen alla nya till tråden. Nu är vi verkligen många. Roligt att få veta allt om er och få nya idéer

  • Anja 19 juli 2008

    Måste fråga er allihop om en grej...

    vi hade ju inte tänkt ha någon som sjunger på bröllopet eller så, för jag KAN BARA INTE komma på en enda sång som är tillräckligt fin/har tillräckligt passande text etc etc (utan att det blir fånigt och jag vet INGEN som jag vill ska sjunga heller) men nu sa en väninna t mig att själva ceremonin är sååå kort, typ fem minuter så om man inte har nåt att fylla ut med så blir det helt enkelt världens kortaste bröllop *asg*

    Jag har ju oxå talat om säckpipespelare, jag ÄLSKAR säckpipa, men hur mkt pengar ska bröllopet få kosta egentligen???

    Jag skulle vilja ha en gospelkör! DET hade jag verkligen velat men hallå, skitdyrt!!!

    Vi vill ju lägga alla pengar/krut på FESTEN! Ceremonin trodde jag lixom räckte som den var, men jag visste ej att den var SÅ kort!

    så idéstorma med mig nu SNÄLLA...

    Hur ska era ceremonier se ut.

    Jag är alldeles för feg, blödig, fjantig för att klara av att prestera några egna löften osv (det hade ju oxå tagit lite tid och blivit lite mer speciellt men jag fixar inte sånt). Så vad sjutton ska vi hitta på???

    MIn mamma ohc hennes man sjunger båda i kör och är jätteduktiga. Kanske skulle de kunna framföra någon vacker "duett"???
    Ska fråga henne. Sen har jag en väninna som sjunger fint och hon har sjungit på ett tiotal bröllop (på typ alla hennes andra väninnors bröllop så därför känner jag mig tveksam. vet att jag betyder MYCKET för henne o är en av hennes närmsta så kanske hade det känts extra speciellt för henne att sjunga på vårt bröllop men ändå, hon har ju sjungit på SÅÅÅ många andras bröllop. Hon är dessutom min toastmadame men det gör väl inget?)

    suck suck suck

    Hur f..n hade ni gjort????

    Ge mig även låtförslag...

    Alla smäktande kärlekslåtar med vackra texter och fin melodi, som ni kan komma på!!! Både svenska och engelska. Kom igen. Ös nu tjejer. Jag har lixom inte ens ägnat själva ceremonin så mkt tankar tidigare. Bara tänkt på klänning, fest, dukning, håruppsättningar, menyer, tårta, band, alkohol etc, hahahha...

    Det är ju troligtvis själva ceremonin som är det VIKTIGASTE i mångas ögon

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.