Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Pumpkin

    jaaaa exakt... är precis så jag känner. Jag har flera såna låtar men ingen som Daniel gillar *asg* Vi har inte riktigt samma musikstil, hehe...

    Jag har en hel del låtar som jag älskar med Genesis och Phil Collins, suck... (Daniel gillar INTE honom hoho)...

    Vi får väl se vad det blir. Någon vi båda gillar är Chris Isaak. Kanske nåt m honom??? Men vad?

    Äh f..n så svårt!!!

    Man skulle kunna spela I will always love you i originalversion (inte Whitney Houston) med Dolly Parton. Daniel avsky W.H men gillar D.P.

    Hmmm vem vet. Kan kanske gå att hitta nåt?

    Nu har jag klätt gran, städat, Daniel är och storhandlar all mat inför julen. Ikväll blir det skinkgriljering och knäck och kolakokning.

    Jag som är såååå trött, haha...

    kram på er så länge

  • Anja 19 juli 2008

    Sen älskar jag den där ni vet you´re the meaning in my life, you´re the inspiration och den gillar ju även D! Ja kanske den???

  • Anja 19 juli 2008

    Sen har vi faktiskt en hel del förlutet till Shania Twains "from this moment"... ja det finns ju en hel del låtar faktiskt

    Bara man orkar tänka efter, för det har ju gjort så otroligt MÅNGA underbara låtar genom tiderna och det gäller ju att hitta JUST den rätta!

    HUR??

  • Anja 19 juli 2008

    Tittar in och vrålar god fortsättning och ett försenat god jul

    Här är vi vrålförkylda med feber, halsont och en massa snor men så länge det inte är magsjuka så är det ok!!

    Vi var ju på bröllop igår och det var jättefint. Enkelt men vackert och svägerskan var sååååååå fin! Man kom verkligen i stämning och började längta

    De hade ingen sång eller några framträdanden i kyrkan och det tog ändå 20 minuter (minst) så det känns ok om vi ej har något sånt i kyrkan nu

    Har dock frågat min mamma och hennes man om de vill sjunga nåt i kyrkan, så det skulle dom göra sa dom. De får själva välja något passande

  • Anja 19 juli 2008

    Oj vilket abrupt slut på mitt inlägg...

    Hedebris

    insåg nu att jag missade vår ettåriga förlovningsdag!!! Vi förlovade oss ju på julafton! Glömde HELT bort det!! haha

  • Anja 19 juli 2008

    Hej hej pumpkin

    jag jobbar på nyår, till 22 och sen börjar jag 07 på nyårsdagen Låter kul va, haha... Å andra sidan blir det bra med pengar Vi brukar ändå inte göra nåt speciellt på nyår, mer än laga en riktigt god middag, umgås med några vänner eventyuellt och det akn vi göra vilken kväll som helst.

    Julafton däremot skulle jag VÄGRA jobba... (har gjort det hur många julaftnar som helst när jag var yngre, men sen jag fick barn skulle jag aldrig klara det)

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    Ska vi ta och bestämma en dag för RINGtittning

    (och lattefika )

    Själv har jag helt släppt på alla dieter under julen, suck... Har väl gått upp sådär en 3-4 kilo, lätt...

    Idag tröstade ajg mig själv med att köpa en rynkansiktskräm från Dior för 640 kr. Såååå sjukt dyrt, MÅTTE den funka. Fick med två provgrejor oxå med koncentrerat serum för rynkor oxå. Haha...

    Vi får väl se om det ger resultat alltså. Lovar att rapportera om ca 80 dagar när resultatet ska vara synbart

    Skön är den i allafall och luktar GOTT! Jag är lite svag för Dior har jag insett

  • Anja 19 juli 2008

    B o S

    Jag har aldrig upplevt det du beskriver i någon tråd på BT. Inte personligen. De gånger jag har sett det så är det personer som skriver ungefär som du gjorde nu, som blir "påhoppade" men jag tycker inte det är konstigt att man blir det när man slänger ur sig otrevliga saker. Vem kan göra det och sedan vänta sig att bli mysigt och trevligt bemött!

    själv kör jag enligt den gyllne regeln man fick lära sig i skolan. Jag bemöter andra så som jag själv vill bli bemött.

    Menar inte att du inte har rätt att vara irriterad, men det var ingen som var otrevlig mot dig här i denna tråd. Den enda som kom med pikar och "påhhopp" var faktiskt du.

    Ingen ÄGER denna tråd. Det är en skithärlig tråd och pumpkin är den som brukar starta om den då det är så praktiskt. Hon sitter med infon om oss alla och hon brukar gå ut i mycket god tid och komma med MÅNGA påminnelser innan någon stryks från listan.

    För visst sjutton är det onödigt med massor av personer som inte är inne och skriver längre. det gör ju att man får sitta o scrolla ner hur långt som helst varje gång.

    Det är rätt många som skriver ett tag och sen försvinner, ändrar planer, byter datum etc, så det är nog ganska logiskt att uppdatera tråden.

    Du är SJÄLVKLART hjärtligt välkommen. Vi välkomnar ju alla här inne. Det är verkligen en superhärlig tråd m mycket värme och massor av helt underbara blivande brudar.

    Häng med, haka på så kommer du inte att behöva känna dig utesluten eller utestängd. Vi gör inte så här inne... Promise! Så även om du upplevt detta i andra trådar så gäller det inte just denna tråd. Det kan jag verkligen lova dig!

    kram

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    Stor stor kram till dig. Vill inte ens tänka mig hur fruktansvärt du måste känna det just nu. Lider så med dig... Försök att tänka på att ni ännu inget vet, så att du inte får panik i onödan.

    Tyvärr så är livet så fruktansvärt oförutsägbart. Det är väl när sånt här händer som man inser hur mkt man måste ta till vara på det man har nu, IDAG, för man vet ju aldrig, oavsett om det är pga sjukdom eller annat, om man kommer att ha kvar det imorgon

    usch det där var inget uppiggande, men livet är så skört och det är ju just detta vi INTE vill bli påminda om. Man tror att sånt där händer andra, men så är det ju inte. Folk drabbas varje dag och vi drabbas troligtvis, alla någon dag.

    Fy jag blir så ledsen för din skull. Ta vara på det du har och försök vara positiv. Gråt ut hos din älskade och låt dig bli omhändertagen när du behöver det. HÅll inget inom dig.

    Vi tänker alla på dig och din mamma. Håll oss uppdaterade Englali.

    massor av kramar

    Anja

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.