Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Pumpkin
    Tycker du verkligen det? För vi lyssnade nämligen på lite banjo igår (såg en countryfilm) och jag började nästan tänka, hmmm why not men så tänkte jag att alla kommer tycka att jag är helt puckad som har banjo på mitt bröllop Men visst är det fint!

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    hohohoho en tandlös gubbe m halm i brallan, vilken syn preciiiiis så vill jag ha det på bröllopet

    Nä men helt seriös, jag älskar rockig countrymusik (inte det där värsta smörandet) och visst är banjo ett supercoolt instrument.

    Kanske kan jag vänja mig vid tanken, så kan sambon få ytterligare en önskan uppfylld och sen kan jag lixom köra på och sen kan jag referera till tårtfyllningen och banjospelet och på det sättet rättfärdiga alla mina beslut. Skitbra planerat eller hur

  • Anja 19 juli 2008

    Hallå där Hedebris

    fniss, självklart dissar vi malmöbor *asg*

    Nääääädå, varför tror du det?

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    Sånt där ÄR faktiskt lite retligt ÄVEN om man inte vill låtsas om det, grrr... Jag kände ju faktiskt en sorg/irritation över att sambons lillasyster plötsligt bestämde sig för att gifta sig nu, på juldagen, helt hastigt, ett enkelt bröllop, men dock. Vi hade ju planerat hur länge somhelst och våra save-the-datekort kom ju på det sättet typ tre veckor efter deras bröllopsinbjudningar, vilket kändes lagom irriterande för mig för att det framstod som att VI härmade dem! De hade ju inte ens planerat en månad!

    Så OM du känner irritation så förstår jag dig till hundra, även om jag var jätteglad för svägerskans skull (som dessutom är en nära vän till mig) så kände jag mig lite överkörd! Sjukt va, hoho...

  • Anja 19 juli 2008

    ja, kan tänka mig att du väntar du... din dramaqueen

  • Anja 19 juli 2008

    ja men se, berätta nu då... om ni vann massor av pengar så vill jag inte prata m dig mer

  • Anja 19 juli 2008

    NÄää du är inte smaklös... jag har aldrig hört baguette i Globen, däremot kasta in en varmkorv i en gympasal, hehe

    Jag har inte heller upplevt nåt alls åt det hållet förrän (lite grann) efter nr 3 som kom så tätt, grrrr, vad det sabbade min kropp men ack så söt han är. Kan ju lixom inte tänka på honom utan att bli helt kollrig. Vet ni, han är min bebis och jag blir knäsvag när han tittar på mig med sin putande underläpp och skriker "dumma mamma", han är så söt att man blir galen, hehe...

  • Anja 19 juli 2008

    men alltså den känslan försvann ju efter lite knipövningar så det är lugnt Hedebris...

    Det är inte vikten på barnet som är grejen utan måttet på huvudet. Min minsting hade samma huvudmått som min väninnas barn på 4,6 kg, medan min syster vars son vägde ungefär lika mkt som min minsta son hade BETYDLIGT större huvudmått och så sprack hon oxå HELA vägen ner till det andra hålet.

    Det låter som en mardröm men man känner det ju inte när det händer och de kan fixa det. Men visst KAN MAN om man har extrem otur få problem efteråt. INte misnt så är det jobbigt medan det läker.

    Jag blev klippt m första sonen och det sydde dom ihop sååååå slarvigt. Fick ingen bedövning, bara lite spray och det var värre än hela förlossningen sammantaget! Så de satte bara fyra stygn med en cm glipa mellan varje! Gissa om det drog i dem när jag rörde mig. De två mittersta stygnen skar igenom köttet och släppte, så jag hade ett gapande hål med bara de två yttre stygnen kvar, så jag slet ut dem oxå med pincett och lät skiten läka bäst den ville, vilket det gjorde oxå. Nu är det bara ett tunt tunt ljust streck kvar av det klippet!

    Med de andra två sprack jag INGET, nada och hallå vilken skillnad! Sååå lätt efteråt, lite öm, som träningsvärk, men inget mer!

    Mina barns huvud har varit i omkrets: 35 cm, 34,5 cm och 35,5 cm(pojke, flicka, pojke på 3730 g, 3460 g och 3890 g). Själva hullet på kroppen gör ju varken av eller till när man föder liksom Min syrras pojke vägde 3800 men hade ett huvud på 38,5 cm så det var lixom inte konstigt att hon sprack, stackarn!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Skitbra Anne... Det underlättar ju framför allt när vi ska träffas och fika/kolla på ringar. Vore liiiiite jobbigt om vi inte hade kunnat prata du, hehe

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.