• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Godmorgon tjejer! Äntligen är det fredag! Idag ska jag träffa min kära mamma och shoppa lite, sen ska vi åka hem till föräldrahemmet och ha tjejkväll - mycket trevligt! Imorgon blir det party, då har nämligen min moster sin 30årsfest. Blir säkert skitskoj det med.
    Ni då tjejer, vad ska ni ha för er?

  • Pumpkin
    Hedebris: Trevligt!

    Alltså ibland undrar jag allvarligt vad vi skulle ner hit och göra, allt är ju så dyrt här! Boendekostnaderna bara skjuter i höjden och ett vettgigt hus får man inte för under 2,5-3 miljoner, OM man har TUR Nu har jag hittat drömhuset, därupper naturligtvis, och det är en stooor villa med stooor gård och mark till, för en bråkdel av vad den skulle kosta härnere. Suck... Lasses jobb saknar honom dessutom, de skulle nog inte tvivla en sekund på att ta honom tillbaka om vi flyttade dit igen, hans kompetens är hett eftertraktad där nu eftersom delprojektet han drev kanske kommer att läggas ner pga bristande kompetens.

    Men sen kommer jag naturligtvis på att för tillfället fanns inte det jag/vi behövde däruppe och jag vill/e bo nära min familj och mina vänner, så det är väl lika bra att vi hamnade här.
  • Pumpkin
    Hedebris: Haha, det har du ju rätt i förstås
    Nere = Södertälje
    Uppe = Skellefteå

    Anja: Ja, det blir skönt
    Önskar att jag också kunde få titta på lite serier istället för att sitta här
  • Pumpkin

    Det blir så när man nästan bor i Danmark

  • Pumpkin

    Äh, vi borde ha låtit Danmark ta Skåne när vi hade chansen

    Härligt att det ger resultat Anja!

  • Pumpkin

    Men Annim! Vad är det som har hänt!?
    KRAM på dig!

  • Pumpkin
    Annim: Det är ju livsfarligt för förhållandet, förstår att det känns kämpigt! Jag och Lasse hade väl en sån "kris" för ett tag sen, men då satte vi ju oss och skrek på varandra en hel dag och det blev faktiskt bättre när vi luftat oss. Kanske ni kunde lämna bort barnen över en natt/helg och ägna er åt varandra? Prata, mysa, gå på promenad, bowla - ja, vad som helst som får er att umgås och tänka på ER, inte på allt annat.
  • Pumpkin

    Måste sticka iväg på lunch nu, men du har ju min mail om du vill skriva av dig. I'm here.

    Kram

  • Pumpkin

    Hej tjejer!
    Nyss hemkommen från mosters 30årsfest och man är väl lite lagom glad sådär (har fått skriva om den här meningen X antal gånger) Har i alla fall varit jätteroligt och jag önskar att vi inte hade behövt gå så tidigt (00.10), men tågen går inte så sent hela vägen ut hit till Södertälje :-/ Till råga på allt har mensen kommit nu (precis när vi skulle gå från festen!) så imorgon blir det att ligga i soffan misstänker jag. Nåväl, trevligt ikväll i alla fall

    Anja: Djinabox har vi också kollat på, verkar skitbra faktiskt, även om man egentligen kan göra det lika bra själv hemma, om man sen har utrustning i lokalen.

  • Pumpkin

    Blä, idag mår jag INTE bra. Blir definitivt soffan större delen av dagen skulle jag tro...

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.