• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Jaha, nu har jag blivit en sån där brud som jag hoppades att jag inte skulle bli. Har precis fått veta att ett kompispar (på Lasses "sida") ska gifta sig den 14 juni, dvs TRE veckor innan VÅR dag, som vi planerat i 2,5 år! Alla våra vänner kommer att vara där och sen ska de på vårt bröllop tre veckor senare liksom, känns inte så himla speciellt. De hävdar tydligen att de inte visste när vi skulle gifta oss, men jag VET att vi har berättat vi ska gifta oss i juli 2008 och ändå måste de liksom "smyga" sig in där innan.

    Åh, jag vill ju naturligtvis vara glad för deras skull, och det är jag ju, men just nu känns det inte roligt alls

  • Pumpkin
    Pärlplattan: Inte just nu, men de vet ju att jag söker.

    Hedebris: Ja, det vore väl snällt av dem? Äh, jag vet att jag är fånig, men just nu känns det faktiskt inte bra.
  • Pumpkin

    Nej det är klart att det inte är för att jäklas med oss, men de har ju uppenbarligen "glömt" att vi ska gifta oss nästa sommar - för det visste de helt plötsligt absolut inte om

  • Pumpkin

    Eller hur! Och det känns ju inte så himla kul att de glömt bort att vi ska gifta oss

  • Pumpkin

    Nej, jag kan inte heller med att säga något, jag gnäller här istället
    Nå, våra gemensamma vänner ska i alla fall få veta vem som planerat först - nu ska här skickas save-the-date med julkorten!

  • Pumpkin

    Nja, den här veckan blir det inte så värst mycket sexande - av kvinnliga orsaker

  • Pumpkin

    Ja sambon han förstår då inte aaalls varför jag är upprörd - det är väl JÄTTEkul att de också ska gifta sig.

    Ja men det är väl klart att det är roligt - självklart! - men de glömde faktiskt bort vårt bröllop och slängde in sitt eget tre veckor innan! Fatta hur mätta gästerna kommer att vara på bröllop sen... Även om det nu visade sig att det inte är så många gemensamma gäster som jag trodde från början, men ändå ett gäng liksom. Och hur stressad kommer man inte vara när man ska åka bort i tre dagar, tre veckor innan ens eget bröllop!? Oh well, what can I do? Så här kommer det väl att fortsätta... Vi börjar titta på hus - de bygger. Vi planerar bröllop - de trycker in det innan. Vi blir gravida - de berättar att de ska få tvillingar. Typ.

    Hmm, lite bitter eller?

  • Pumpkin
    Hedebris: Åh spännande!

    Snitte: Ja, och tänk om de har någon detalj eller något på sitt bröllop, som vi planerat till vårt bröllop - då tror väl folk att vi apat efter dem efter att ha varit på deras bröllop...
    Ha det så bra i skogen!
  • Pumpkin
    Annim: Nja, det är ju inte "mina" vänner liksom, så jag vill nog inte ta den diskussionen med dem. Vi får väl helt enkelt se till att vårt bröllop blir BÄST!

    Ina: Jag förstår mig inte heller på folk som avskyr barn - det är ju som att avsky sig själv Fundersam
  • Pumpkin
    Annim: Vi är inte ett dugg lika, och kommer inte alltid jättebra överens (även om det mest ligger och bubblar under ytan), så jag tror inte det är någon idé.
    Alltså jag är naturligtvis jätteglad för deras skull, men det var ett riktigt dåligt datumval

    Lycka till med ringandet!
Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.