• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Annim: Du är jättevacker i din klänning!

    Englali:
    Det var Skopunkten jag skulle till idag, imorgon är det dags för Proffice
    Hoppas det går bra hos tandläkaren!
  • Pumpkin

    Godmorgon tjejer!
    Idag har jag kört bil till jobbet för första gången sen jag började här - det är först nu, en vecka innan jag slutar, som jag kommit fram till att jag hittar hit med bil   Dock höll det på att bli en kort biltur, en lastbil tryckte upp mig mot vägräcket på avfartsbro när jag skulle köra upp på E4an i Södertälje Skrikandes För en sekund hann jag tänka att nu åker jag av bron och dör, men både jag och bilen klarade oss oskadda som tur var.

    Englali: Jag är inte ett dugg avundsjuk på dig som satt hos tandläkaren igår! Själv är jag livrädd för tandläkaren och går inte förrän jag MÅSTE. Vågar inte säga hur länge sen det var jag satt i en tandläkarstol Fundersam Tur man har begåvats med starka och bra tänder *peppar peppar knack knack*

    maddiz83: Välkommen! Jag säger som Annim - berätta gärna lite mer om er och ert bröllop

    Snitte: Egentligen var det ganska bra att just den blev framflyttad, för då får jag i alla fall en liten aning om hur det går på intervjun idag som ju är för heltid, medans Skopunkten bara erbjuder halvtid.

  • Pumpkin
    Annim: Jag kan inte säga att varken det ena eller det andra funkar bättre, eftersom det både är individuellt och båda har funkat för mig. Oftast skickar jag bara in ansökan+CV och väntar, så har jag fått de flesta av mina jobb. Nån gång har jag ringt och jag tror faktiskt inte att jag något av dem EN gång har jag lämnat ansökan i butik (Skopunkten) och då inte ens träffat butiksansvarig, men då blivit kallad på intervju.
    Jag tror det viktigaste är att man är bekväm, annars märks det att man inte är det...
  • Pumpkin
    Annim: Men det är väl inte ett problem? Sa jag att det var det? *ser förvirrad ut*
  • Pumpkin

    Annim: Det enda jag sa var att du måste vara bekväm i dig själv och det du gör, annars är det helt bortkastat. Och det verkar du ju vara (bekväm alltså, inte bortkastad )

  • Pumpkin

    Själv borde jag ta en dejt med mina fakturor (på jobbet alltså)

  • Pumpkin

    Ja, jag har i alla fall hört att det är uppskattat, men jag kan ju inte vara riktigt säker

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.