• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Haha

  • Pumpkin
    Alva: Det låter mycket intressant
    Går allt bra med lilltjejen?
  • Pumpkin
    Alva: Låter som att ni har det mysigt i alla fall

    På fredag eller måndag jobbar jag min sista dag, det beror lite på intervjuerna den här veckan. Men officiellt är det måndag.
  • Pumpkin
    Hedebris: Klart man blir orolig och jag förstår att du trycker i dig mat trots att du inte vill, det skulle jag också ha gjort. Kom ihåg att dricka mycket också så du inte blir uttorkad.
  • Pumpkin

    Nu ska jag snart glida iväg hemöver och gå på intervju

  • Pumpkin

    Sisådär, då var man hemma. Tror intervjun gick bra faktiskt, hoppas det. Killen och tjejen som jag träffade var supertrevliga i alla fall, och lokalerna var riktigt nice. Dock är uppdraget bara tillfälligt eftersom det är vikariat för två föräldralediga personer, men men. Blir jag anställd av Proffice är det tillsvidare i alla fall, så då får jag väl något annat uppdrag isf.

  • Pumpkin

    Morning girls!
    Har varit på jobbet i 40 minuter nu och än har jag inte fått mycket gjort Fundersam Nåja, det kommer väl vartefter jag vaknar

    Igår var jag så trött att jag somnade nästan omedelbart på soffan efter att jag hade skrivit här efter intervjun, sen var den kvällen borta. Kände mig helskum resten av kvällen (vaknade för att äta mat och kolla på Desperata Husfruar) så det blev inte mycket gjort då heller.

    Snitte: Mums med julbord - GIMME!

    Hedebris: Det låter ju inte så himlans skojsigt Är det nånting som alla gravida får göra? 

  • Pumpkin

    Annim: En begagnad crosstrainer (typ Orbitrek) låter som en bra investering!

  • Pumpkin
    Anne: Det lät som en grym träningsvärk det! Men sånt kan vara härligt tycker jag

    Intet nytt från Anja sen före helgen tror jag, hon kanske inte har fått igång internet i nya lägenheten? 
  • Pumpkin

    Godmorgon tjejer!
    Skrev inte så mycket igår, känner att jag inte har så mycket att säga om varesig graviditet eller julklappar (vi ska inte ge julklappar i familjen i år, men jag och Lasse kanske inte kan hålla oss, vem vet...), men ni tycks ha klarat er bra utan mina inlägg i diskussionen (haha, nej, jag lider inte av storhetsvansinne )

    Två saker som hände här igår:

    1. Jag blev kallad på intervju hos Poolia. Inte för något speciellt uppdrag utan bara för att jag hade ett intressant CV och det kanske kommer något passande uppdrag så småningom.

    2. Jag frågade min kära sambo vad han skulle välja om han fick välja mellan rosa&brunt och rosa&lime (som vi ju tänkt ha som färgtema) - varpå han svarar "Rosa&brunt, grönt är ju inte så himla fint" !! Jag som trodde vi var överens Nåja, nu har vi bytt till rosa och brunt (och kanske lite guld) och det känns jättebra

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.