Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Jag tycker oxå att det låter mycket skumt att hon inte vill att man ska prata m pojken om det. Om han vill prata så är det ju för sjutton ett brott mot honom att inte ta honom på allvar, bekräfta det han varit med om och hans känslor. Klart man ska lyssna/prata med honom om det ifall han vill.

    Känns som att mamman inte vill, för att HON inte vill kännas vid/acceptera det han varit med om och som att hon tror att det inte finns om man inte talar om det. Så funkar det INTE för de flesta. Visst kan man stänga in saker, men man mår INTE bra av det.

  • Anja 19 juli 2008

    Korsetten går ej upp i ryggen. Den är lika hög i ryggen som där fram, men den går ner lite under armarna om du fattar hur jag menar! Är som en nedsänkning precis där.

    Klänningen är ju säkert en dm högre än korsetten framtill och jag tror iallafall inte att klänningen går ner så pass mkt som en dm där bak jämfört m där fram? Tror du?

    usch så svårt!

  • Anja 19 juli 2008

    Ska bara äta lite kvällsmat m mina ungar. Kommer strax

  • Anja 19 juli 2008

    Bellanote

    min är oxå med snörning

    Alla Vollers korsetter är med hyskor fram och snörning bak. Det jag vet är att man ska mäta tight när man beställer korsett och att man ska beställa en klänning med ett midjemått som är 10-15 cm mindre än ens riktiga midjemått, men jag blir så osäker på hur de tänker på hemsidorna.

    Är måtten redan uträknade där, alltså om jag beställer 81 cm så är det det måttet som är det MINSTA på korsetten (alltså jag kan ha den liiite större m snörningen?) eller är det det största måttet på korsetten (dvs jag kan endast snöra mig 81 cm eller tightare?)...

    Fattar inte det riktigt men de måste väl nästan mena att 81 cm är det misnta, alltså när korsetten är HELT insnörad eller vad tror ni?

    Eller menar de gubevars att det måttet är för dem som HAR en midja på 81 cm? Nääää så KAN det ju inte vara för minsta korsetten är 46 cm eller nåt sånt och INGEN kan väl för sjutton ha 15 mindre midjemått än så *asg*

  • Anja 19 juli 2008

    Ja jag gillar att den är så hög i ryggen och att den har så vacker korsettsnörning

    Tycker om att den går upp över skulderbladen istället för att vara låg

    Pumpkin

    Har lagt in ytterligare en bild på klänningen i bloggen, där ser man ju att den inte går ner så mkt från byst till rygg så det ska nog faktiskt funka tror jag. Kolla gärna du oxå och säg vad du tror. Tänkte faktiskt att jag för säkerhets skull ska kontakta en butik som säljer Lilly och fråga dem hur hög den är i ryggen och om DE vet ifall Vollers korsetter (de är ju kända) funkar till denna

    Det känns säkrast så för det är ju som sagt jä..ligt surt att lägga 2700 (hittade den utan sömmarna framtill, på en engelsk sida för denna summa) för nåt som man ej kan ha sen!

  • Anja 19 juli 2008

    Flamora

    jaaa den är verkligen vacker

  • Anja 19 juli 2008

    Det som gör att jag så desperat just vill ha denna korsetten är att den ger extra stöd (har extra många stålskenor) och att den är bredare vid höften än "standardkorsetten" vilket jag behöver, har jättebreda höfter. Så jag hoppas hoppas hoppas att JUST den korsetten funkar

  • Anja 19 juli 2008

    Hohohoho nu har jag lagt in en bild på mig själv. Tagen för exakt fem minuter sedan. Jag flabbar ihjäl mig när jag kollar mig själv och sedan Lilly-modellens midja nedanför.

    Åååååhhhhh tänk att ha sådan getingmidja

    (vilket jag förstås hade en gång men det vägrar jag tänka på nu )

    Iallafall, det ni ser sticka ut är mina jä..la lovehandles som jag inte blir av med HUR jag än gör! Alltså jag har alltid höfter och lovehandles hur smal jag än blir tycker jag!

    Det gillar förvisso sambon, så det är väl ok, men ni fattar varför jag vill ha korsett va, haha

  • Anja 19 juli 2008

    själv sitter jag här m en påse smågodis.

    suck, det lär ju inte hjälpa...

    fattade förresten varför mina lovehandles såg så extrema ut, haha, jag har ju gåra fleecemjukisbyxor på mig under tröjan/klänningen och det är ju kanten på byxorna som sticker ut där, haha...

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.