Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Pumpkin

    LOVE YOU Då kan jag m gott samvete äta mitt godis *asg*

  • Anja 19 juli 2008

    Det är lugnt Pumpkin... Är inte mkt godis. Skickade Daniel att köpa godis t mig och barnen eftersom jag inte själv är kapabel att köpa normala påsar. Sa till honom att ta max 15 bitar. Så det är l lugnt

  • Anja 19 juli 2008

    Hihi vad gulliga ni är allihop Det som är jobbigt är ju att jag blivit så rund i ansiktet och fått lite dubbelhaka pga övervikten och så att armarna är tjocka, speciellt från sidan, suck, och DET går ju ej att dölja (hålla in) med korsett

  • Anja 19 juli 2008

    By the way

    vad är er störtsta fasa med bröllopet?

    Att ni ska råka fisa i kyrkan?
    Att något ska gå snett med maten?
    Att ni ska ha munsår?

    ???

    Jag nojjar så över att folk inte ska ha roligt! Att det lixom ska bli helt dött och att folk går hem tidigt! Nojjar verkligen inte ett dugg över ceremonin och sånt, utan enbart över att festen inte ska bli rolig för alla!!!

    Nojjar ni över det?

  • Anja 19 juli 2008

    Hihi

    la faktiskt in en liten bild på mig själv. Den är någon vecka gammal och självklart har jag tagit den liiite uppifrån så man ej ska se tjock ut i fejset. Är nog faktiskt första bilden på MIG som jag har lagt in i bloggen!

  • Anja 19 juli 2008

    Oj sånt har jag inte ens tänkt på *asg*

    Haha tänk om han skulle säga nej, hohoho. Då hade jag banne mig haft bröllopsfest iallafall

  • Anja 19 juli 2008

    Haha jag räknar inte på långa vägar med att vara vackrast. Det slutade jag med när jag blivit överviktig. Om du hade sett mina närmsta tjejkompisar så hade du fattat varför.

    jag har en tjejkompis som är så vacker att man trillar baklänges. HOn har pytteliten byst, det är nog hennes enda minus (om man se till min smak, haha) men den är proportionerlig till hennes kropp.

    Hon har en midja som knappt är sann, perfekt rumpa, skitsnygga ben, sååååå vackert ansikte, de otroligaste ögon man kan tänka sig med hur långa fransar som helst, vackert långt hår, alltid brun utan att behöva sola, hon är dessutom både snäll coh smart!

    jaha!

    Jag har sagt till henne att hon inte får göra sig fin, haha... Hon får komma osminkad, helst i en jutesäck! Hon är så grymt vacker att tiden stannar när man ser henne så inte f..n kommer jag vara vackrast på mitt bröllop! Långt därifrån tyvärr.

    De flesta av mina vänner kommer att vara vackrare därför att de är snyggare än jag i normala fall oxå, haha...

  • Anja 19 juli 2008

    F..n skulle valt fula vänner.

    Suck

  • Anja 19 juli 2008

    Jag skulle haft en hejdundrande fest och så hade jag stuckit iväg på bröllopsresan m mina tjejkompisar istället, hehe...

    Visst hade jag varit deppig men mest förbannad ärligt talat!

    Inte f..n planerar man ett bröllop och är med ända fram till dagen B och sen säger nej inför alla människor. Det är inte mänskligt och det är INTE respekt! Grrrrrrrrr...

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.