Inlägg från: Bride in England |Visa alla inlägg
  • Bride in England

    vad hade ni gjort?

    Oj vad jobbigt. Men jag måste ju bara få tillägga att vad är det han bråkar om, ett år?! Tänk om ni inte KAN bli gravida inom ett par, tre år då? Man kan inte planera livet så in i detalj för man vet aldrig vad som händer. Kan ni inte sätta dig ner och ha ett ordentligt samtal en gång för alla om era möjligheter och alternativ? Det hjälper aldrig att tjata, så lika bra att ha ett långt samtal om det och komma fram till en lösning tillsammans. Han säger att han inte vill bli arbetslös, men du då?? Varför ska du vara den som är arbetslös, speciellt när du uppoffrat allt annat för honom redan? Man måste naturligtvis kompromissa i ett förhållande, annars kommer man ju aldrig nån vart tillsammans.

    Min åsikt bara

  • Bride in England

    Tycker du ska vara ärlig mot din man och säga att du känner dig frustrerad. Han har allt han vill ha just nu men du har ingenting av det du vill ha. Få honom att förstå att ni måste kompromissa, annars kommer ert förhållande inte att funka i längden. Boka in ett möte som en klok själ sa, och bestäm er för något. Han kan ju som sagt inte bara sitta där utan att komma med några förslag.

    Och, som jag sa tidigare, vad spelar ETT ÅR för roll i det stora hela? Han verkar ha tagit ett beslut själv om att "om ett år ska det ske" men varför?? Har han en anledning till detta beslut, som han tagit själv i ert förhållande?

  • Bride in England

    Åh vad bra Aquarelle, skönt att ni rensat luften lite, lätt att bli bittra med varandra om man inte talar ut. Lycka till med jobbsökandet!

Svar på tråden vad hade ni gjort?