Inlägg från: rasmus och lina |Visa alla inlägg
  • rasmus och lina

    Varför gifter ni er?

    Vi gifter oss för att få ett riktigt härligt minne! Har en stor familj o många vänner och vid 25-30-40-50-100 års fester så kommer ju alla, obligatoriskt haha och likadant vid bröllop!

    Rasmus 30 års fest satt länge i hjärtat o alla hade skitkul, det är en sådan där legendarisk fest alla pratar om. Vi vill fokusera på att ha en riktigt rolig fest, vacker vigselceremoni och god mat o bra musik.
    Livet är ju här o nu och vi vill visa alla hur mycket vi tycker om varandra och tror på en framtid tillsammans.

    skilja sig? ja, statistiken är ju ganska dyster men jag tänker inte skämmas om det blir så. Vem vet vad livet har på gång? Men hittills har vi gått igenom allvarliga sjukdomar och olyckor, särbo och utlandsflyttar, nu är det 7 år och han gör mig lika lycklig varje dag, har aldrig varit svajjigt utan vi har alltid funnits där för varandra. så. varför inte? Jag vill visa hela världen hur lycklig han gör mig och rasmus, ja han går runt här hemma med tårar i ögonen ibland i nåt konstigt rosa luddigt "vi ska gifta oss, vad häftigt"-tillstånd som ingen av oss trodde vi någonsing skulle komma till... men det känns plötsligt så rätt med ett bröllop! / naiv eller inte, skit samma.

Svar på tråden Varför gifter ni er?