Inlägg från: Bride in England |Visa alla inlägg
  • Bride in England

    Varför gifter ni er?

    Vi gifter oss för att vi älskar varandra mest av allt på jorden och vi vet att vi är väldigt kompetibla då vi levt tillsammans i 6 år. Jag vill dela hela mitt liv med honom och kan inte vänta att vara hans brud

    Jag bryr mig inte ett skvatt om statistik - alla är unika och jag ser mig själv och oss som väldigt olika alla andra. Mina föräldrar är skilda men jag är inte dem. Dessutom vet man ju aldrig vad som händer, vad är det för liv om man aldrig ska göra något för att man är rädd för framtiden? Jag vill leva här och nu och vill visa för omvärlden att vi hör samman.

    Jag känner lite så att om man känner sig rädd och osäker inför att gifta sig ska man inte göra det. Lyssna till ditt hjärta i första hand. Dock kan det ju vara bra att ha bott ihop ett tag innan man gifter sig. Tror inte riktigt på folk som gifter sig efter ett år ihop, det känns för tidigt för att veta att man hittat sin själsfrände.

    Men who am I to say!? Framför allt ska alla göra vad som känns bäst för dem

  • Bride in England
    MittiPrickBrud skrev 2007-11-12 20:02:30 följande:
    en följdfråga kan då bli:Tvekar du någonsin på att det är rätt, dvs finns det ngn som planerar giftermål, vill vågar och kan, men ändå.. ibland är den minsta lilla gnutta osäker. Inte tillräckligt för att dra sig ur kanske , men tillräckligt för att ngn gång känna lite oro. ?
    Aldrig ens en gnutta orolig! Vad ska man vara orolig for menar du? Jag ar 100% saker pa att han ar mannen jag vill leva med sa har ingen anledning att tveka.
Svar på tråden Varför gifter ni er?