• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Morsning!

    Åh, va synd att jag inte visste om Le Pain Francais igår, har för mig att dom finns med i Enjoyguiden! Är lite osäker på var det ligger, är det mitt emot Scandic på avenyn?

    Ab. Eftersom det ser ut som att vi ska vara i stan nu, så behöver du inte köpa 100kortet, men tack för att du erbjöd dig! *du e söt*

    Ska vi bestämma fika idag på Le Pain Francais klockan 18:00?

    Addiz: Hoppas antibiotikakuren ger resultat snabbt!! Krya på dig!

    Frujj: Jag mailade på FL, har du inte fått nått?

  • FruTez

    AB: 7/11 och Park Hotell, det är väl högt upp där spårvagnen svänger mot Heden ellerhur? Jag ska nog också hitta, så jag är också där 18:00!

    Så tråkigt när det inte funkar så bra på jobbet! Du ska få prata av dig ikväll, vi lyssnar!! *kramar om*

    Idag är jag lite glad! För två månader sedan fick jag en skiva av en kompis med foton från bröllopet. Tyvärr så funkade inte skivan i min dator. Jag tog med den till jobbet och testade den på två datorer, men den funkade inte där heller. Igår så låg det en skiva i brevlådan från en annan vän. Jag förde över dom bilderna till datorn och fick bara en plötslig impuls att jag skulle testa den första skivan igen. Då, efter två månader så funkar den helt plötsligt!!! Jag blev glatt överraskad också för att det var med bilder från min möhippa och hon hade även filmat lite från både hippan och bröllopet med kameran! Hon har bla. filmat en bit av vår bröllopsvals (det missade vår kameraman, helt otroligt igentligen, men det går inte att göra nått åt nu) och den snutten som hon hade spelat in var ju guld värt! Även om det tydligt visar att det gick åt pipsvängen, men åh så kul att spara! Hihi!

    Jag fattar inte varför skivan helt plötsligt börjar fungera, nån som har någon teori?

  • FruTez

    tjaft är aldrig kul, speciellt inte på tyska! (för de var väl en tysk? )

    Datorer ja... eller så är det väl helt enkelt lagen om allts jävlighet! Va heter den nu igen?

  • FruTez

    Om man kikar på korsningen högst upp på Avenyn, där spårvagnen svänger av mot Heden och Liseberg.

    Ligger inte Evas Paley på ena hörnet, Scandic Hotell på andra? Så ligger fiket på den lilla gatstumpen som leder ner mot Heden och där Ett apotet ligger på hörnet?

  • FruTez

    Tjohoo! Då var frukostfikan avklarad!

    Sitter med mitt CV igen... ska jag skriva ECDLutbildning eller ska jag skriva datautbildning? Vet alla vad ECDL står för?

  • FruTez

    hihi! Nu har jag gjort en töntig totalt onödig liten grej till ikväll! Hahahha! *skrattar* Hade ingen lust att jobba, så det blev nått helt annat onödigt istället! Hehe! Ni får se ikväll! *skratt*

  • FruTez

    Hmm... jag gillar inte när folk fjäskar för riktigt otrevliga typer... vi har en sån kund här som tom. har blivit portad för att det har nästan blivit slagsmål ett par ggr. Han är sååååå agressiv och väldigt otrevlig. Iaf. Nu har han börjat handla hos oss igen och han låtsas som att inget hänt! Och det gör alla andra också... Herre Gud!! Förstår inte hur man kan vara trevlig mot någon som kallat dom för rasist och jag vet inte vad! Varför inte porta kunden på riktigt?? Nä, för allt handlar om pengar och vem som kan slicka r*v bäst...

    *suckar*

  • FruTez

    Carma: Skulle det vara så illa att du inte hittar något på caféet så håller vi dig gärna sällskap när du äter på McDonald! Hihi!

    addiz: Ja, tack för tipset! Jag skriver båda! Hehe!

    E european C computer D data L Licence = ECDL



    Carma: Lista, du får väl se sen! *skratt*

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...