• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Frujj/Nides: Det är inte så spektakulär förändring igentligen, kan det inte vara eftesom ingen har sagt något... skumt?!?! *förvirrad*
    Igår hade jag ingen lugg, idag har jag lugg! Det är en en ganska stor skillnad eller?

  • FruTez

    AB: jag är så trött hela tiden... igår gick jag tom. och la mig vid 9, men vaknade redan vid 12... tror det kanske är psykologiskt eller nått. Tänkte jag skulle käka räkor och dricka några glas vin ikväll! Det ska nog få mig att sova hårt! Hahahaha!

  • FruTez

    Nibla: *fnissar* "de små liven"... du låter som en gammal farmor eller nått!

  • FruTez

    Nides: Det stämmer nog med järtabletter och jäsning! Om jag inte minns helt fel så har jag för mig att en kompis berättade att hon tog järntabletter under sin första grav. och att hon blev så risig i magen!

    Jag ska inte tvätta, utan äta räkor och också titta på Lets Dance! Hejar du på någon speciell?

  • FruTez

    20 min. kvar för mig! Sen är det freedom! Fasen, vi hade tänkt städa ut julen idag, men jag myser hellre i soffan... bara det att vi inte kommer att kunna göra det i helgen då vi ska bort.. tja... granen för helt enkelt stå kvar till nästa vecka! Ingen skada skedd! Bara lite extra barr på golvet.. hehe!

  • FruTez

    Så, nu har jag uppdaterat min blogg, men utan några kort på frissan... hehe!

    Ha en trevlig helg tjejer! Många pössar och kramar!!!!!

  • FruTez

    God morgon tjejer!

    Ab: Låter som att du haft en riktigt trevlig Pirathelg!

    Carma: Jobbigt att känna sig så trött, hoppas att det går över snart! Har hört att det kan göra det, men vad vet jag! Hihi!

    Frujj: Maken kastade ut granen i lördags och igårkväll när vi kom hem så fick vi ett ryck och "kastade ut" alla sista resterna från julen! Känns skönt ändå att det är över!

    Addiz: Ska bli spännande att höra om din hippa!

    Nibla: Vem hejar du på i Lets Dance? Innan programmet hejade jag lite på Danny, men efter att ha sett hans kopia på Tonys blonda friss och "ego" dans ändrade jag mig. Blev däremot otroligt impad av Matte, trodde han skulle vara stel som en pinne, men icke! och vilken Hunk!!! Mer, jag vill se mer!!

    Själv har jag haft en bra helg. Lugn kräft och räkfrossa i tv´soffan på fredagen, kalas på lördagen och städning på dagen och ostbricka på kvällen. Mys!

  • FruTez

    Jag tyckte att i stort sett alla var bättre än vad jag trodde! som du säger Abbe, Tony var en av dom! Men vilken jäkla otur Karl-Petter hade att det blev avbrott precis under deras dans! Hahaha! Lite som Carola en gång i tiden...

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...