• Frujj

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Ab: Du riskerar besök hemma av mig o liten man imorgon om du skriver Amelia och mörk choklad...

    Usch liten man mycket febrig (så vi kommer inte Ab, jag lovar! Håller bacillerna här för oss själva)

    Glöm inte Debatt ikväll mellan chokladtuggorna och Amelialäsandet då Abbe!

  • Frujj

    Debatt på svt1 ikväll kl 22 min "kollega" ska vara med o diskutera lågkolhydratkost

  • Frujj

    Trevlig kväll alla fruar!
    Nu ska jag laga soppa och steka pannkakor *mums*

  • Frujj

    Nibla: jag hänger gärna på!

    Carma: Fick du svar på KUB:en direkt? Kostade det nåt att göra det i Borås?

    Abbe: Krya på dig!!

    Idag har jag spenderat hela dagen på barnmott med W för att konstatera att det förmodligen är ett virus o är det inte bättre på mån ska vi komma tillbaka.... Kul NOT! när han har haft drygt 39 grader i 5 dagar o är allmänt kass o hängig.

    Ikväll blir det Let´s Dance o en skål Popcorn... mmmmmm!!!

  • Frujj

    Hello girls
    Nyss hemkommen från Östra, har varit där sen igår Det visade sig att Ws förkylning och feber som aldrig gick över utan bara blev värre var en kraftig lunginflammation. Så igår spenderade vi några timmar på barnakuten och sen blev han inlagd. Ikväll fick vi åka hem på permis. Har inatt delat rum med en liten kille vars pappa snarkade högt hela natten. :-/ Imorse sa han att han inte trodde att han hade somnat förrän kl 6, men jag kunde för mig själv intyga att jodå, dom hade sovit gott i andra delen av rummet typ hela natten. Lite annat än vad jag gjorde! Ska bli skönt att sova hemma inatt men måste dit imorgon för nya prover och läkarkontroller. Stackars W är sönderstucken (inte jättelätt att sticka en knubbig 1½-åring) och har nu en nål i foten

  • Frujj

    God eftermiddag. Nu är W utskrivna och han har piggat på sig ordentligt, skönt men ska vara hemma resten av veckan för o hämta krafterna ordentligt. Han ska ju käka antibiotika i en vecka till oxå och han är inte så matglad än. Inte bra tycker doktorn men det blir sakta bättre och bättre.

    Ab: Krya på dig! Hoppas inte det var Ws baciller som smittat dig? Visserligen smittar inte lunginfl men tänkte om han hade nån förkylningsbacillusk förra helgen.

    Nibla: Krya på mannen oxå..!

    Addiz: Tack för ett fantastiskt mail! Och en helt underbar vigsel!

    Hur blev det med bastusöndan? Bestämdes det nåt?

    Hemskt vad irriterande svårt det är att komma in på BT ibland...
    *morr*

  • Frujj

    Tezz: Jag har en kompis vars son föddes i v 30, han vägde 1700 g o var hmm runt 40 cm lång tror jag. Han låg i kuvös ett par veckor men har klarat sig helt från komplikationer (han är 10 år idag). Göteborg och Östra har väl en av Sveriges bästa neonatalvård, det är ju hit dom skickar dom allra allra minsta små som föds för tidigt så på den fronten kan din kompis vara lugn! Tror dom kan klara små bebisar redan v 23 24 nånting nuförtiden.
    Tror dom brukar ge mamman kortison för o påskynda lungmognaden hos bebisen om den hotar med o komma ut så här tidigt.
    Håller tummarna att bebisen tänker stanna ett tag till och att allt går bra!

  • Frujj

    Tezz: om din kompis är Ikea familymedlem kan du ju tipsa henne om att dom hade ett erbjudande om att man fick hyra fem filmer gratis från nåt företag, det kom med posten i Ikeafamily tidningen häromdan

    Ja det gäller att lyssna till sin instinkt och stå på sig ibland! Jag är lite arg över att de missade Ws lunginflammation på barnmedicin i fredags, de tyckte väl att lite alvedon gjorde susen och så fick de gå hem på fredag eftermiddag och inte behövde bry sig om oss mer.. ett problem mindre. När vi kom till Östra med W så var han både uttorkad och såpass medtagen att läkaren där kommenterade det flera ggr. dessutom var ena lungan så inflammerad att den delvis hade fallit ihop. *morr*

  • Frujj

    Hej!

    Bauti: Var hittade du svart fotoalbum? Letar jag med....
    Hur fäster du fotona?? Såna där kuddar eller hörn?? Carma, har du några bra tips på det oxå?

    Grattis till att ha kommit med på silversmideskursen, låter ju jättekul! Vill gärna se resultaten sen

    Kram!

  • Frujj

    Hej från denna sidan stan oxå!

    Abbe: Kul det där med Norsesund station, jag har varit där på Fars Dag middag en gång och efter det får jag alltid deras program hemskickat. Fick det för några veckor sen och tänkte då att det kanske fanns nåt kul för oss BT-brudar att göra där nån dag?

    Nibla: Kul med Ikea!! Jag bor så nära att jag är där liiiite för ofta....

    Bauti: Tror du inte silversmideskursen blir roligare ju längre du kommer i den? *hoppas*

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...