• Frujj

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Nån mer än jag som överdoserat godismängden nu i påsk...?

    Chokladöverdragna skumägg... sååå gott!! Funderade en snabb sväng på att köpa på mig ett jättelager av såna så jag klarar mi till nästa påsk *fniss* fast då är de nog inte lika goda...(alltså om jag äter så många)

  • Frujj

    Jaha nu är det jag som håller monolog, har ni alla förvandlats till snögubbar?

  • Frujj

    JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEEEVA!!

    Grattis på födelsedagen Nides!!

    Var just inne på Facebook och såg det där

    Grattiskramar!!!

  • Frujj

    Ja man kan lätt bli hypnotiserad av o stirra ut på snöflingorna

    Vart går du o tränar Ab?

  • Frujj

    Hihi Bauti se upp så Linus (hunden) inte försvinner i en snödriva bara.. *stor risk*

    När kommer Addiz och Nibla hem?

  • Frujj

    Åh vad mysigt Carma!! Så gött när man känner lite "hälsningar" därifrån!

    Pratade med en kompis i Falkenberg idag och där sken oxå solen!! Var tvungen att ta fotobevis och maila honom så han fick se oredan i vädret här uppe...

  • Frujj

    Idag har vi varit på UL
    Fick se de flesta delar av den lill*, kikade för o se om jag såg "något" men jösses vad svårt det är att se! Antar att Bm som gjorde undersökningen såg både det ena och det andra men jag vill inte veta... än!!

  • Frujj

    Oj läste ditt inlägg lite noggrannare Tez, man skriver nog inte 81 tkr i en offert utan hela beloppet 81000 kr. Så är det inget fiffel och båg bakom det.
    Tror jag iaf, jag är inget proffs!

    Var ute i den vykortsvackra vintern förut ohc åkte pulka, underbart!! Det är så vackert och jag blir så glad

    Satt just och funderade på om det var läge att åka till Ullared imorgon, men då började snön vräka ner igen. Har ingen lust att ge mig ut på de där krokiga småvägarna om det ska vräka ner snö.

    När kommer våren?? (fast jag gillar snön oxå, det är som ett lyckopiller för oss som inte gillar mörker... )

  • Frujj

    Tänkte se om jag kunde scanna in bilden och lägga ut den på bloggen..

    Hmm är det för tidigt att köpa en syskon vagn nu? Hittade en kanonfin på blocket...

  • Frujj

    Korven vinkade till oss, låg först i babysovposition (med armarna över huvudet) sen låg den i "starta ett 100-m lopp-position" (ett ben före det andra, såg ut som om h*n skulle springa iväg sen så låg h*n med benen i kors och softade

    Stora E har väl lugnat sig litegrann, så länge man inte nämner nåt om kommande grejor så säger hon inget, men igår kom hon hem från pappa och hade ett utbrott här.. då kommer det fram att hon oroar sig för vilket rum bebisen ska bo i... så det är "småsaker" som blir enorma i hennes värld...

  • Frujj

    Jajamen inga problem, vi bygger bara upp en vägg där som vi har "allrummet" på övervåningen, stora E får dessutom privilegiet att byta upp sig och få ett större rum då, så får de två små ha var sitt litet rum. Men det kommer ju dröja för bebisen vill väl säkert bo inne hos oss till en början. Det gör ju W fortfarande.

  • Frujj

    Japp det gjorde jag, hehe o då blev hon ganska tyst o satt o funderade en stund.

    Hmm skriver resten i ett mail

    Nu faller det sån där härlig julsnö ute igen

  • Frujj

    Jag var oxå framme med kameran igår, det är verkligen som ett vykort!

    Efter träningen kunde du väl unnat dig den våffelbiten?:)

    På tal om sånt, var det nån som var intresserad av att gå o få lerinpackning o basta på St Jörgen?

    Ab: Mail på väg till dig

  • Frujj

    Tezz det kostar 550 kr och då ingår nån slags spafika efteråt.
    För mig känns det lite som om det var lerinpackningen som var grejen.. men relax i all ära, jag ska maila runt och kolla läget vad alla känner för! Sen är ju inte Nibla och Addis här just nu men de är väl snart hemma. Vore kul om de var med oxå ju!

  • Frujj

    *plaff* blev helt däckad av den snöbollen!

    Fastnade i telefon och nu är det dags att laga mat!

    Nån här som provat akutpunktur mot huvudvärk?? Jag var ju hos en migränläkare för ett tag sen o han har en sjukgymnast kopplad till sig som han förelsog jag skulle uppsöka pga min migrän. Gjorde inte det då men har funderat på det nu när jag har haft konstant huvudvärk i en evighet.. (3-4 v)

  • Frujj

    Tez: Nä jag tror inte huvudvärken är bullrelaterad. Jag har ju mkt h-värk i vanliga fall oxå men nu är det extreeeeemt och jag blir snart galen. Ringde min bm förut som skulle prata med läkaren som ev skulle skicka hem nåt "hjälpande".

    Nu ska jag oxå göra lite nytta... ha en skön kväll!!

    kram!

  • Frujj

    Godafton
    Hemma efter en heldag i Ullared. Stora E, Lilla W och jag, hade jättemysigt, shoppade en hel kundvagn med grejor.. fast nästan halva kundvagnen var tvättlappar.. hehe fick en "beställning" av en kompis som har en Liten R, som sa att Ullared har världens bästa tvättlappar (tips till Carma och Nibla ) och de tar ju en del plats.
    Förutom detta, några flaskor schampo och regnkläder till W så blev det en himlans massa kläder till E, sen in till skoaffären, två par sommarskor till W, regnstövlar till W och ett par snygga skor till W... men jag då??? hmm hittade inget till mig så jag handlade bara till alla andra.. jo förstås en liten choklad bit till mig blev det

    Började dagen på Östra med en kontrollröntgen på Ws lungor efter lunginflammationen så det har verkligen varit en heldag idag! Imorgon ska vi till vattenpalatset och bada med syster och hennes barn (=kusiner). Kul att göra lite saker med barnen när det är lov så att man inte bara sitter hemma.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...