• Frujj

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Ab: Det var Deli & Coffee på kungsportsplatsen

  • Frujj

    Bauti: Än så länge är det tomt i min almenacka både 4e och 18 april så för mig är det ok med båda!

  • Frujj

    Godmorgon från denna sidan stan oxå

    Ringde just om ett jobb jag sökt.. 43 sökande så jag hade inte en chans. Trist.

  • Frujj

    Usch jag känner mig så deppig när det gäller det här med jobb. När ska det bli min tur?? Visserligen är jag i "fel" situation just nu för o få nytt jobb men å andra sidan får dom ju inte diskriminera en för det. Men känns ju fånigt att söka nåt o ev gå på intervju med en megamage. Usch tänk om livet vore lite enklare. Eller va f........n läste jag till d....t för???
    Skulle valt nåt där arbetsmarknaden var större och det var enklare...
    *depp*

  • Frujj

    God lunch. Hemma igen efter en snabbis på jobbet. De har ju inte lyckats fixa så att jag kan komma åt mailen hemifrån trots att jag sagt till ca 10 ggr + att jag försökt beställa det själv. Det underlättar ju om man kommer åt den hemifrån om det är så som jag har det, att jag inte ens har nån arbetsplats utan får jobba hemifrån. Det är just detta jag är så trött på. De kan inte ens fixa en vettig arbetssituation för mig, hur 17 tror de att jag kan göra ett bra jobb när jag inte ens har någonstans att sitta?? Jag känner mig illa behandlad som det är nu och det gör inte saken bättre att jag känner mig rätt deppig. Vet inte varför men det är nog bara "allt". Lipar för inget o vill helst vara för mig själv.. usch det här är inget kul.
    Tur att solen skiner iallafall... I helgen är jag och W ensamma hemma, ska bli skönt samtidigt som det inte känns som rätt tillfälle att vara ensam. blä.

  • Frujj

    Har funderat över jobb som är liknande det som jag är utbildad till men jag har ju gått en ganska "smal" utbildning, fast ändå bred. Inom yrket är det brett om man säger så men det är svårt att använda komptenesen för nåt annat jobb. Svårt att förklara vad jag menar men hoppas ni fattar
    Ibland tänker jag att jag skiter totalt i den här branschen och söker en ny utbildning inom ett helt område. Som yngre drömde jag om att jobba med teknik - kanske inte helt fel... men att sätta sig i skolbänken och leva CSN-liv i 3-4 år igen..njaaa det tar emot.

  • Frujj

    Bra jobbat Tezz!! *vinkar från andra sidan motorvägen där inte många knop görs heller....*

  • Frujj

    Inatt vaknade jag vid 2tiden av att en av Ws leksaker, en "Bondgård" började RÅÅÅÅÅÅMAA... hihi det var likadant häromnatten. Fattar inte varför den börjar låta mitt i natten? Låg först och fantiserade om olika skräckfilmer och om det var en onskedrabbad ko i den där bondgården innan jag lyckades masa mig upp för att stänga igen den så den blev tyst.

  • Frujj

    Ab: Käkar ni lunch på jobbet eller går ni ut i närområdet?

    (sorry, jag o mitt lunchtjafs)

  • Frujj

    Hej Nides!
    Åh tjejmiddag på lördag, det låter kul!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...