• Frujj

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Här ute är man ju inomskärs, fast jag är inte heller så förtjust i stora vågor. Jag är ju ingen segelkvinna från början.. min erfarenhet av havet är Englandsbåten varje år när jag var liten.. men andra dejten med N tog vi en tur med båten.. idag fattar jag inte hur jag "vågade". Inte för att det är farligt men hur kan man ge sig iväg på såna okända äventyr med en kille man bara träffat en gång.. haha (fast pratat i tel med i timmar.. haha) o sen dessutom fick jag världens dundermagknip.. haha det har vi skrattat åt mkt efteråt..

  • Frujj

    Överraskningar är trevligt tycker jag med!

    Nibla: Hmm vet inte säkert men ska man sova i båten finns det 6 eller är det 8 kojplatser.. men om man bara åker över dan får man ju plats fler. Ska kolla med N.

  • Frujj

    Fast det där med o kolla kön, en kompis till mig såg jättetydligt vid båda rutin-UL att det var pojkar. Hon sa att hon såg jättetydligt, pung, snopp och navelsträng. Fattar inte hur hon såg det för jag tycker bara det är en svartgrå-nånting. Klart man ser konturer men den där lille kan ju inte vara så stor *s*

    Läste även i ett annat forum där en tjej berättade att vid deras UL så hade läkaren sagt rakt ut vad det var! Jag ska säga till när jag går att de INTE får säga även om det syns jättetydligt..

  • Frujj

    råkade klicka på posta två ggr utan att ha skrivit nåt

    för mkt vin-prat kanske *Skratt*

  • Frujj

    Nibla och Carma: Jag köpte nån sån där gravidtidning för ett tag sen o där fanns en rabattkupong på Kronans barnvagn, nån som vill ha den så hojta till! Vi har ju redan vagn

  • Frujj

    Nä nu är det dags att göra nåt vettigt
    Ska åka iväg o handla för imorgon och lite annat roligt.

    Ha en jätteskön helg så hörs vi!

    Kram!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...