• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Ska kika på era tips! Thanks girls!

    Ab. Åh, jag kan inte födelsedagsfika hos dig den 6:e för då ska jag födelsedagsfika med pappa. Han fyller år och det blir middag med besök från Brasilien. Tycker alltid att det är lika jobbigt, min portugisiska är ju så rostig!! Är rädd för att jag ska råka säga "tack för maten den var underbart äcklig" istället " för tack maten den var jättegod" tja... eller nått sånt! *fniss*

  • FruTez

    Bauti: Har du flyttat ut ur din pyjamas än? Ert resemål ser helt underbart ut! Får man fråga va en sån resa kostar?

    Ab: Det var den 26:e va? Ja du... då va helt plötslig 3 av 4 helger i Januari uppbokade. Förresten, vart ska vi gå och äta då? Några bra tips? Det ska finnas gott om plats (vi blir väl en hel del med våra gubbar på släp), inte vara för dyrt och det ska finnas möjlighet att boka bord och betala var för sig, när man är så många. (en gång fick jag en djup suck, kvittot och en miniräknare av en kypare när jag sa att vi skulle betala var för sig ( vi var ett gäng på 19 pers! ) Hehe!

  • FruTez

    Ab: Jag kikade på crowns hemsida... de har ett bra erbjudande på rum från 450 kr, men vilket jädra datum jag än väljer så finns det inget ledigt med just det erbjudandet?! Konstigt... Kanske skulle åka dit, men har inte tid. Hade velat få ihop något som vi kan överlämna till dom på nyårsafton, men det verkar ju svårt när jag inte vet vilket hotell det blir än... hehe!

  • FruTez

    Frujj: Tack för tipset! Tror inte att jag har kvar nån sån kupong. Får kika lite hemma! *vinkar till andra sidan motorvägen*

    Bauti: Panorama verkade fint! Ska kika vidare på

    Har hittat ett par bra hotell, frågan är ju bara om de priserna som står på deras hemsidor, om de finns att få i verkligheten...

    *letar vidare*

  • FruTez

    Hotell Vanilj verkar ju vara såååå mysigt! Hmm... om det står så här:

    Dubbelrum Från 1145 SEK/Natt och Från 795 SEK/Natt

    Är det per rum eller per person? Märks att jag inte är så van att sova på hotell va?! *fniss*

    Frujj: Vilken bra idé! Kan bli lite trångt och svettigt i väskan, men det ska nog gå!

  • FruTez

    Ab. Kollade på Casa Nostra och det låter spännande! Men... så läste jag recensionerna nedanför. Där var en person som skrivit att tyvärr så får man inte sitta kvar så länge man vill! Det är ju lite tråkigt... Hoppas det inte alltid är så OM vi skulle bestämma oss för det där stället.

    Taras låter också spännande, men... *fniss* Så hittade jag en tvåa i betyg på GP! www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp&a=216623

    Vi får väl kolla vilket det blir lite närmare, ellerhur girls?

    Ab. Ha det så gott på stan och vingla inte hem för vingligt!

    Carma: Har du kommit iväg till jobbet än? *fniss* Vissa dar är verkligen jättesvåra att komma iväg på. Det är som att någon djutit stora betongklumpar på fötterna!

  • FruTez

    djutit?? Stavas det så?

    Ljuta

    Ljutit?



    Jag inte skriva svenskan kann...

  • FruTez

    Carma: Det låter bra det. Är frugan trött så ska frugan vara hemma och vila sig! Helt rätt!

    Själv längtar jag tills klockan blir halv 5 så jag kan gå hem!! *tjohoo*

    Nån som har bra tips på film att hyra? Tycker alltid att det är en massa filmer man vill se, men sen när man står där i videobutiken så tycker jag att man aldrig hittar nån.

  • FruTez

    Bauti: Åh, skönt att ha allt bokat genom ett och samma ställe! Vi bokade ju våra grejer på resan genom Swansons. Jag veeet, jag har frågat förrut, men... *blubb* Hur länge skulle ni stanna där?

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...