• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    God morgon!

    Vilken trevlig dag det var i lördags! Kul att få pyssla lite i festlokalen och få gå på ovanlig vigsel på Naturhistoriska. Sedan mys hos Linum och ännu mera mys på Taras!

    Addiz: Vacker som en dröm!!!!!!

    Linum: Nice lya och kul att maken tålde kissarna!

    Carma och Bauti: Tack för all taxikörning under dagen!

    Alla: Tack från både maken och mig för en riktigt trevlig dag!!!

  • FruTez

    Morsning!

    Idag var jag så sen att jag inte hann äta frukost hemma. Konstigt var vissa morgontimmar bara försvinner?!?? Sitter nu och klunkar i mig en mugg full med sån där "snäll-mot-magen"yoghurt! Köpte även en sån där Brämhults juice igår, men köpte fel, fick med mig en med smak av clementiner! Jag som trodde det var apelsin, snacka om att det blev korsslutning i hjärnan när jag drack den! Hahaha! Jag började nästan tugga drickan! *skratt*

    Igår när maken var hos tandläkaren,gick jag förbi Kappahl. Hittade en tröja som det var halva reapriset på! Jag betalade 64,50 kr. Precis vad kläder igentligen borde kosta!! *me like rea*

    Hoppas allt är bra med er! *vinkar*

  • FruTez

    Carma: Jag drömde också om Addiz bröllop inatt! Hahha!

    Ab: Jag har tyvärr inga bra bilder från bröllopet... Nides har lagt upp en på sin blogg dock!

  • FruTez

    Nån som har bra tips på nån bok? Jag tänkte jag skulle beställa lite på Cdon. Jag gillar böcker som tex. Sagan om Ringen, Harry Potter, Liftarens Guide till Galaxen och memoarer som Den vita masajen och en geishas memoarer... Tips? Någon?

  • FruTez

    God morgon!

    Bauti: Vilka fina bilder, speciellt den på dig och solfjädern! *rodnar*

  • FruTez

    Herre jä*lar!! Jag satt och läste igenom mitt cv.... *shit!* Hoppas att de inte lägger allt för stor vikt vid det man skriver under tex. kurser. Jag har tex. skrivit Engelska - "grammatik och uttal". Jag skrev grammatik och uttal bara för att skriva nått och sen skulle jag kolla upp på intygen hemma vad det verkligen var förnågot som ingått och jag glömde kolla det och jag glömde det och skickade iväg ansökan med cvt!! Jag vet att jag fått poäng i uttal och kommer ihåg att det inte var grammatik utan nått arbete...! Det var likadant med grekiskan.... där skrev jag fonetik och historia, men har för mig att det var nått helt annat juh! Tur att jag inte iaf. skrev typ uttal eller nått på grekiskan, för jag kan inte ett ord! Hahah! Ops! Ändå satt jag och tittade igenom fanskapet en miljard ggr. fram och tillbaka, upp och ner och såg inte det!!! Snacka om hjärnsmälta! Hahha!

  • FruTez

    *Skrattar* Snacka om "jag-inte-riktigt-svenska-skriva-bra-kan" i mitt förra inlägg! Sorry!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...