• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    God morgon tjejer!

    Bauti: Fy fasiken va livet kan vara hårt och orättvist!!! Stackars din vän... Hoppas att hon kan få allt stöd hon behöver från alla runtomkring...

    Usch... idag är jag på lite dåligt humör... eller rättare sagt, jag är på bra humör, men har INGET tålamod med tråkiga kunder och folk... Längtar hem så jag kan krypa upp i soffan med en varm filt. Maken har varit hemma hela veckan, förkyld och nu verkar det som att det är min tur... kanske därför som jag är irriterad? Tänkte kika in här och bli på bra humör igen!

    Igår efter kursen åkte jag hem till mamma och lämnade en burk gelehjärtan och en förpackning med lyxsnytnäsdukar. Hennes var med hjärtan och sånt på! (hon är också förkyld) Sedan åkte jag hem och gav gelehjärtan och en förpackning med näsdukar i leopardmönster till maken. Hihi! Coola var dom! Han hade i sin tur ställt sig och gjort gulaschsoppa till mig! Hahaha! Det är ju kanske inte så romantisk med just gulaschsoppa, men att han gjorde nån mat bara för att det är alla hjärtans dag, trots att han inte är så kry är gulligt!

    Nu ska jag snyta mig, ta en halstablett och sedan återgå till jobbet! Hej så länge tjejer! *vinkar*

  • FruTez

    Ab: Ja. choklad och bra film låter lockande, men hångelbiten hoppar jag nog över. Snuvig make är inte sååå lockande! Haha!

    Nides: Jag pratade med papap nyss, han sa att han skulle till Kviberg imorgon och jag funderade på att kanske åka med. Har inte bestämt mig än. När tror du att du åker dit?

    Nu blir det frukostrast! Magen kurrar som en galning! *kuurrrr*

  • FruTez

    Nides: Vet inte vilken tid det blir isåfall. Har inte bestämt mig för om jag ens ska gå dit. Pappa åker nog dit redan vid 10 sedan promenixar han omkring några timmar och tjötar med folk. Det är lite hans hobby och han har lärt känna många säljare där! Kanske att jag åker dit lite senare. Det är kul att gå dit ibland, känns som att gå på en utlänsk marknad, tempot är högt och många som pratar olika språk!

  • FruTez

    Carma: Du får uppdatera oss om läget på fredag nästa vecka! Bt fika hos Frujj! *yay* Vi ska försöka peppa dig så gott det går så att du kan hålla ut de där sista 4 månaderna! *hejja* *hejja*

  • FruTez

    Carma: (ostbågar och tulpaner) Va gulliga ni är! Hihi! De små grejerna betyder faktiskt verkligen så mycket! Hoppas ni får en riktigt trevlig afton och middag! Lax e så gott!

    Själv blir det räkor och vitt vin har jag bestämt mig! Får spara resterna av makens gulaschsoppa till imorgon. På fredagar ska man slå på stort!

    Bara 25 min. kvar. Har verkligen längtat till helgen! Denna veckan har varit så himla lång, mycket som hänt. Planerar att byta om till myskläder när jag kommer hem och sedan kasta mig i soffan och inte röra ett finger på hela kvällen! *gott* Maken frågade om jag även skulle sova där och jag svarade, Troligen! Hahaha! Jag brukar ofta somna så gott i soffan på fredagskvällarna! Hihi!

    Ha det gott mina vänner, trevlig helg, krya på er alla som behöver och sov gott!

  • FruTez

    Ab: Heeeeeej!! *vinkar* Hur är det med din förkylning?

    Har varit lite effektiv och jobbat lite nu på morgonen och tänkte att BT får vänta en stund. Har upptäckt att det annars lätt går åt en timme till att sitta och svara på privata mail osv. om man börjar med det på morgonen!

    Min förkylning sitter i hela huvudet! Känns i öronen och i bihålorna. När jag vaknade imorse trodde jag att huvudet skulle sprängas! Jag har försökt använda koksalt inköpt på apoteket för att rensa lite, men det hjälper inte. Nån som har nått annat tips att ta till så att det inte blir nån läbbig bihåleinflammation av det hela? Hmmm... kan nån hjälpa mig att ta bort de jädra (kastrull)-locken från mina öron också?

  • FruTez

    Ab: Låter som att du haft en riktigt trevlig helg! Håller med om att man ska försöka fira så mycket man kan! Nästa vecka firar vi 6 månaders bröllopsdag och 6 år som ett par! Hihi! Tänk va tiden går fort, det är inte klokt!!

  • FruTez

    Ab: Ja, där har du ännu en sak att fira! hihi! Jag tänkte korka upp den lilla flaskan skumpa som jag vann när vi hade paketleken i B! Det blir väl ett litet glas var och det är lagom en måndag! Om jag inte minns rätt, det var väl du som hade köpt den?

    Jag har beställt biobiljetter till en film på onsdag (6årsdan) och så ska maken få en flaska 6 årig whisky! Hihi! Först så tänkte jag att det var synd att det inte fanns en sexa med i filmtiteln, men så slog det mig att det kanske då hade varit en film som handlar om allt annat är romatik, mera erotik! HAhhaha!

    Filmen börjar redan 19:00 så jag tänkte att vi åker direkt till bion. Jag slutar ju klockan 17 och då har vi två timmar på oss att ta oss in till stan och käka. Tänkte gå till Danilo. Det stället som finns i Bergakungen. Nån som varit där och ätit nångång? Det är tydligen både restaurang och café!

  • FruTez

    Addiz: Låter som att du har en riktigt bra plan! Håller tummarna att allt som du vill går vägen! Fina bilder på er hemsida, synd att jag inte kunde se alla, ska prova igen hemifrån! Det ska bli intressant att kika lite närmare på fler bilder på fredag, fast vi får inte glömma bort att det är Frujjs tur att vara stjärna och glänsa med sina foton! Hihi!

  • FruTez

    Ab: Det kommer du väl ihåg, att det är bestämt sedan ganska länge tillbaka att vi ska träffas för bröllopsprat hemma hos Frujj på fredag! Har för mig att hon sagt något om klockan 18.00. Fast hon mailar säkert igen senare i veckan med detaljerna!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...