• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Nides: Jag har mailat ett till mail till dig!

  • FruTez

    Tack Ab för omtanken! Jag mår bättre nu, men är jättetrött. Det var riktigt läbbigt imorse, jag mådde verkligen inte bra. Tur att jag fått lite migränmedicin av mamma!

    Nides: Mail tillbaka!

  • FruTez

    Frujj: Hej!!

    Tack o lov så är det inte så ofta som jag har migrän, därför har jag inte brytt mig om att gå till läkaren utan jag har fått några tabletter Pronaxen av morsan. Har inte provat Eaze. Jag har fått flimmer en gång och fattade först inte va det var för nått, förräns huvudvärken slog till. Är rädd för att det ska bli värre när jag blir äldre, morsan har stora problem med migrän... Morgonens migrän var inte riktigt lik de andra ggr. ofta börjar det med att det dunkar i huvudet, med pulsen liksom, så fort jag gör nått. Det gör så fruktansvärt ont och jag blir känslig för ljud och ljus och ibland mår jag illa. Så brukar jag ofta ta en Ipren, men den hjälper inte och då brukar jag oftast fatta att det är migrän. Imorse kändes det som att huvudet skulle explodera och även nacken! Jag var helt svag i kroppen och det kändes som värsta influensan eller nått. Skönt att det gick över ganska snart efter att jag medicinerade mig. Jag trodde inte jag var nära döden, men att jag fått typ dödlig hjärninflammation eller nått! Haha! Synd bara att man är lite off resten av dagen... Sist jag fick migrän var i september, i N.Y. så det är tack o lov inte så ofta. Är det farligt för kroppen att ta en migräntablett om man nu inte har migrän utan bara "vanlig" huvudvärk?

    Förresten, Frujj: Jag mailar dig strax om en sak!

  • FruTez

    frujj: Mail tebax! Hihi! Om migränen börjar återvända oftare, så tar jag gärna numret. Känns inte som att det behövs nu när jag får det bara 1-3 ggr. per år!

    Nides: Jag har mailat dig 2 ggr. Har du fått dom?

    Åh, nu är det snart dags att åka hem! Jag längtar! Är så trött... hade igentligen behövt sova en stund efter morgonens fadäser, men det är ju liksom svårt att hitta tiden till det när man jobbar! haha!

  • FruTez

    Hej tjejer!

    Första natten jag sovit ordentligt. Det är nog rekord, 7 timmar på raken utan att vakna en endaste gång! Jag var så trött igår så jag la mig tidigt och spelade in Greys, så inga spoilers tack!

    Frujj: Trevligt att du kan hänga här idag! hihi!

  • FruTez

    Frujj: Åh, men det är faktiskt hårt jobb att hålla en blogg uppdaterad!

  • FruTez

    Fasen.... jag har suttit och fixat med ett personligt brev och cv till ett jobb. Sista ansökningsdagen är ju satt på torsdag nästa vecka så jag tänkte att det kanske är ganska lugnt. SÅ nu när jag ska skicka in skiten, så finns inte jobbet kvar! Varken på företagets hemsida eller på arbetförmedlingens hemsida!!!!!

  • FruTez

    Jag har ju sparat en kopia på annonsen med referensnummer och allt... kan jag skicka in mina grejer ändå eller? Jobbet är säkert redan tillsatt eftersom det är borttaget, men jag har ju inget att förlora på det...

  • FruTez

    Frujj: Ja... kanske ska ringa dit... men va tusan ska jag säga om det nu är som jag tror att det redan är tillsatt?? Jag menar, då tar ju liksom samtalet slut! Jag är så dålig på att ringa upp folk. Det är nån slags fobi jag har. Hatar tom. att ringa till frisören! Hahaha!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...