• FruTez

    Bauti: Blåst? *tittar ut men ser inga vajande träd* (fast det kan ju bero på att det inte finns några träd utanför mitt fönster! )

  • FruTez

    Bauti: Oj! Då får jag smaka på det om ca 10 min när jag slutar! Hoppas det inte är som för några dar sedan, det blåste riktigt friskt!

    Jag får önska mina damer en riktigt trevlig afton! Nu ska jag strax packa ihop, sedan bär det av in till stan för överraskningsmiddag och bio. Maken vet inte om nått än! Hihi!

    Trevlig kväll!

  • FruTez

    Sist ut, först in! Vad betyder det igentligen?

    Att jag har för lite att göra på jobbet? Nä...

    Att jag helt enkelt prioriterar annat än jobb? Ja!

  • FruTez

    Idag ska jag hämta utt fotoboken från Ifolor! Det ska bli så spännande!!

  • FruTez

    *yabadabadooooo!!*

    Ok! Får inse fakta, jag är lämnad ensam åt mitt öde... med en endaste uppgift... att hålla liv i tråden!!!

  • FruTez

    Ab: Hej!! Inte överge mig och tråden på det där sättet! Har du redan ett par rosa skor som du ville använda? Det är bara att sätta igång att leta kläder, redan nu. Du har gott om tid, men den brukar försvinna fort som bara den!

    girlfriend: Tyvärr, kommer inte alls ihåg va den heter. Kanske kan du prova att efterlysa affären som en egen tråd på BT? Så att fler ser din fråga?

  • FruTez

    Nu när jag inte har tid att kika in, då är det full rulle!

    Frujj: Tråkigt att lilleman ska vara en sjuk ung man... hoppas att all medicinering hjälper!!

    Maken har varit ledig idag på dagen eftersom han går på jouren vid 16:00. Han har gjort några ärenden, bla. hämtat fotoboken! Han var smart, han tog med den till mig på jobbet! Hihi! Så jag sitter och bläddrar i den nu. Åh, va fin den blev! Jag är verkligen jättenöjd. Det var bara ett kort som inte blev bra, det blev lite suddigt, så det ska jag ändra på, men sen var resten helt ok med tanke på kvaliteten på bilderna som jag har haft att jobba med! Jag är jättenöjd! Kan jag starkt rekomendera!

    *bläddrar vidare*

  • FruTez

    Morsning! *vinkar*

    Frujj: Ja, det var Ifolor! Jag har mailat dig!

    Carma: skönt att ni får fikarasterna, synd på det där med flexen. Jag har ingen flex alls så jag förstår dig!

    Bauti: Det är din tur med visa-bröllops-grejer-dag! Kanske dax att börja kika på dag? Detfår ju inte gå allt för långt mellan gångerna tycker jag. Saknar ju er! Hihi!

    Det är väl inget inplanerat för oss den närmsta tiden va? Kanske kan vi träffas och ta en fika på stan nån dag? Som sagt, vi får ju inte börja glida isär, bara för att vi alla är fruar nu! *åh, hemska tanke!!*

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...