• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Jag tycker det är lite dåligt... ibland läser man ju att man ska skynda sig att ansöka pga. att det tillsätter tjänsten eftersom, men i detta fallet stod det klart och tydligt att sista anmälningsdagen är den 28:e. Ibland så står det ju nått om att tjänsten ska tillsättas omgående eller så, men nu var det efter överenskommelse... Konstigt?!

  • FruTez

    Nibla: Men åh, så kul!! Du trivs med jobbet och de trivs med dig. Precis som det ska vara! *grattis*

    Frujj: Du har väl fått mitt svar att jag kommer imorgon? Får man lov att fråga vilken mat du skall bjuda på? *lite nyfiken* Det ska bli så kul att få se lite från ert bröllop. Tiden går ju så fort. Har du fått några kort än? Den filmen du skrev om, är det den som min make filmat?

    Jag har ringt till det där jobbet nu!! Nervös som bara den... hahaha! Har tom. lite ont i magen nu efteråt! *skratt* Han sa att de har tagit bort annonsen för att de fått in övre 350 ansökningar. Efter en stund så sa han att jag kunde ju ändå skicka in mina ansökningar till honom om jag ville. Självklart ville jag ju det! Han var jätterolig! hihi! Kan berätta mer imorgon på bröllopsdaten hos Frujj!

  • FruTez

    Frujj: Åh, det låter gott! *me likie*

    Undrar hur många ggr. jag kommer att kolla min mail idag! Hahaha!

  • FruTez

    Frujj: Med risk för att anta fel... har det med en kroppsdel att göra?

  • FruTez

    Så, nu har jag kikat i inkorgen igen! Hahha! Nä, hur stor är chansen igentligen? Hehehe! Bara för att jag fick prata med honom... hahaha! *suckar* Ja, tur att man kan ha lite kul på jobbet!

  • FruTez

    Nibla: Varför kan inte hon bli ordinarie då? Om hon redan kan jobbet liksom?

  • FruTez

    Min mamma är ju för go! Ibland är det inte lätt med det svenska språket! Jag pratade med henne nyss och hon stod och lagade mat. Så frågade hon vad jag skulle äta ikväll och jag sa att det blir väl fiskpinnar eller nått annat lättlagat! Då sa hon att fiskpinnar kan man väl inte äta till middag, det äter man ju när man dricker drinkar!

    Jag fattade först inte vad hon menade, men så slog det mig, att hon tänkte ju inte på fiskpinnar utan salta pinnar! Hihi!

  • FruTez

    Jag struntar i vin, jag tror att jag kör, kanske, får se, beror på maken! hihi!

    Jag som gillar fiskpinnar! Hihi!

  • FruTez

    Frujj: Åh, hemlagade fiskpinnar låter faktsiskt godare! Va använder du som panering, bara ströbröd?

  • FruTez

    Ha en trevlig afton, kul med lite liv i tråden!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...