• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Ps! 45 personer!

    Detta är så spännande, men väldigt nytt! hihi! Tur att det bara är ett skolprojekt! Hehe! Annars vet i tusan hur detta hade slutat! Hehe! Dom hade väl hamnat i Haparanda eller nått! Hehe!

  • FruTez

    Ab/ Nibla: När ni planerar för resor och sånt, har ni nån lista som ni går efter. Så att man inte missar nått viktigt?

    Jag bara satt och funderade på om jag nån gång får jobba med sånt här. Det borde ju finnas rutiner för hur man gör på sitt företag, eller?

  • FruTez

    Jag menar, alla företag har väl sitt eget sätt att jobba på... äsch, vad jag svamlar! Hihi!

  • FruTez

    Ab: HA det så skoj!! TRevlig helg och tack för all hjälp!!

  • FruTez

    Jisses! Det är bara 3 veckor kvar till påsk!!

  • FruTez

    God morgon tjejer!

    Carma: Alltid kul när någon uppskattar ens arbete, även om det är nån utifrån! Jag tycker kursen är jätteintressant, har lärt mig massa om tex. Word som jag ändå tyckte att jag kunde ganska bra innan! hihi! Där ser man!

    Bauti: Kan du prata det afrikanska "clickspråket" nu efter ditt afrikabesök?

    Frujj: Jag gjorde kladdkamuffins efter ditt recept igår, maken kom hem imorse vid halv 8 och var sååååå trött efter att ha jobbat konstant i helgen. Han såg muffinsen och sken upp som en sol! Två slank ner i en tom mage innan han gjorde iordning sig för sängen! Hihi! Själv tryckte jag nog i mig 4 st (!!!) igår! Hahha!

    Idag kommer en tjej hit för upplärning. Hon är helt nu på bemanningsföretaget och behöver lära sig vissa rutiner. Chefen ringde och frågade i fredags om det gick bra och jag sa ja. Igårkväll såg jag ett mail att hon ville att tjejen skulle komma på tisdag me. Här ger man lillfingret och så tar dom hela handen... så känns det som iaf. Jag tänker lära upp henne de grejerna som hon behöver, sen tänker jag iaf. sätta mig med andra jobbuppgifter och kursen... speciellt kursen! Det har jag väl rätt att göra? Om jag liksom sitter brevid henne och hjälper henne ändå? Är inte van att vara handledare... hehe!

  • FruTez

    Frujj: Såg filmen med den lillegubben, sååååååååååå söt!!!!

  • FruTez

    Hej!!

    Bauti: Bra att du fick en bra läkare! Måste kännas skönt. Hoppas nu att medicinen hjälper!

    Jag sitter och pluggar... Har inte hunnit sitta alls med kursen på jobbet... tjejen som jag lär upp, hon är jättesnäll och trevlig och det är ju skönt. Bara att hon kan verkligen INGET om mitt jobb så jag måste hjälpa henne jättemycket och då har det inte funnit tid att plugga.

    Klockan är halv 8 och jag har läst igenom några sidor i skolboken, men känner en hemsk huvudvärk komma smygande. Har tagit en Ipren så jag hoppas den försvinner snart. Tänkt sitta en halvtimme till, sen får det vara nog för idag! Måste vila ögon och hjärna litegrann.

    Förresten, nån som har tips på bra sätt att tala på? Jag försöker att tala lugnt och stilla, men känner ändå att jag sliter ut rösten när jag har praktikanter en hel dag. Min röst pallar inte 10 timmars prat... Har suttit och druckit honungste och vanligt vatten hela dagen. Känner mig som en ... honungsgurka! Hihihi!

    Ok, tebax till plugget! Ha det nice ikväll tjejer! *pözz*

  • FruTez

    Hihi! Jag som mailade er om att dumma BT inte funkar och att jag skulle skriva på FL! Hehe! Hann inte det! hihi!

    God morgon förresten!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...