• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Bauti: Om jag får föreslå så föredrag jag nog en fredag! Det blir lite härligt avslut efter en hård arbetsvecka! Hihi!

    Fika snart! Definitivt!!

  • FruTez

    Morsning!

    Idag är jag praktikantfri. Det har varit trevligt att ha lite sällskap, men det är ändå gott att sitta själv igen och kunna göra lite som man vill! Tex sitta på BT! Hiihi!

    Bauti: Har du fått fram några förslag på bröllopssnackisdag?

    Under tiden, ska vi ta en vanlig fika på stan nån dag? Tex. nästa vecka kanske?

  • FruTez

    Måste berätta en sak... Det började en tjej här för en månad sedan som även kommer och löser av mig för raster. I måndags när jag kom tebax från en rast, så satte jag mig vid datorn. Sedan klickade jag på "tillbaka" i menyn. Jag brukar logga in här på BT på morgonen och sen loggar jag inte ur förräns jag ska gå på rast eller hem, det är olika. Jag bara trycker på "startsida" för att få upp en neutral sida. Sen när jag ska kolla om nån har skrivit nått på BT så klicka jag bara på "tillbaka" i menyn och uppdaterar. Iaf. så gjorde jag det och såg då att hon hade varit ute på Internet. Hon hade varit inne på lite olika sidor som jag inte varit på och så såg jag att hon kikat på min blogg!!

    Nu är saken den att jag hade inte själv varit inne där och jag har inte gett henne adressen till den. Däremot så har jag lagt adressen under "mina favoriter", men inte direkt i den menyn utan jag hade döpt om den och lagt den i en undermapp med andra adresser. Med andra ord, hon måste ha gått igenom alla mina "favoriter" och undermappar för att hitta adressen!!!

    Är det fel av mig att känna det som att hon snokat bland mina privata grejer??? Det känns så...

  • FruTez

    Fast, detta är ju ingen offentlig dator på det sättet. Den befinner ju sig på min arbetsplats och här sitter bara jag hela dagarna. De som kommer och löser av mig har inget att göra i denna datorn. De kommerju för att svara i växeln och den finns i en annan dator vid sidan av... förstår ni hur jag menar?

    Så, eftersom rastavlösarpersonerna inte har nått att göra i sidodatorn, så känns det som min dator och att hon gått igenom mina privata grejer...

  • FruTez

    Helger framöver är lite svårt för mig också. Vi ska börja flytta på häckar och sånt och förbereda tomten litergann... bäst om det går att ta en vardagsfika!?

  • FruTez

    Frujj: Hmm... ja, kanske borde fundera på det... behover har liksom inte funnit tidigare! Ingen av de andra "gamla" avlösarna har varit så nyfikna...

    Jag är lite irriterad på henne med... Tex. så har hon ovanan att komma och lösa av lite tidigare än vanligt. Jag brukar ju kolla på klockan och se "ah, det är 5 min kvar, då ska jag bara göra klart detta och sen plocka undan mina grejer lite."

    Men nä, då trippar hon ner! Ibland har jag suttit med nått privat tex. BT- mitt i ett inlägg och det blir så fel bara dåå...

  • FruTez

    En gång kom hon 10 min. tidigare och då sa jag lite förvånat "åh, jasså, du kommer redan nu?!?!"

    Det är ju svårt att säga till liksom!

  • FruTez

    Frujj: Igår var hon tidig igen och då stod jag och min praktikant och gjorde några uppgifter. Då struntade jag faktiskt i henne och lät praktikanten göra klart grejerna i lugn och ro och efter det gick vi iväg... Fast hon är nog sån som man måste säga till om på skarpen för att hon ska förstår. Och chansen är nog stor att hon tar det fel... känns det som, men jag känner inte henne så vi får helt enkelt se!

    Jag hörde att de har gjort ett schema över avlösningarna och jag tänkte jag skulle be om ett och då vet jag ju när just HON kommer... hehe! Orkar inte lägga ner för mycket energi på ett sånt igentligen litet problem. Det är bara retfullt med en sån kollega!

    Ab: Måndag, Tisdag, Onsdag och Torsdag är bra dagar för mig!

  • FruTez

    Åh, så härligt när solen skiner!!!! man blir så glad!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...