• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Ab: Va är det för stad, va kan man göra där?

  • FruTez

    Nibla: Åh, va roligt med skor!! Det är ju så praktiskt, man behöver inte plocka av sig massa kläder och det går fort att prova! Min man är också sån, han är bättre att shoppa med än mina vänner! Hehe! Han är snabb och effektiv. Han har nämligen fattat detta att om han hjälper mig att hitta rätt i butiken, då kommer vi fortare därifrån!

  • FruTez

    Nibla: Det finns kapslar på Apoteket som heter Trevis. Dom funkar jättebra och stärker magens tarmflora. Det är ett naturläkemendel som inte ger några biverkningar och man börjar ta dom några dar innan och efter resan. Har testat dom en gång och det enda negavia var att man måste ta dom tre ggr. per dag under resans gång. Fast det funkade på mig och maken och då tycker jag det var värt det!

    www.ipex.se/pls/nvp/Document.Show&MID=35

  • FruTez

    *hjälp* Nu har jag mailat och bett om ett möte med min "riktiga" chef!! *nervös*

    Nibla: Oj, va svårt... hmm... de andra paret som känner dom lite bättre, det är inte så att dom har tänkt på ifall brudparet saknar eller gillar nått speciellt?

  • FruTez

    *tänker positivt*

    *tänker positivt*

    *tänker positivt*

  • FruTez

    Nibla: Jag vet att där jag anställd, de har en rekryteringaavdelning. Där man matchas med ett företag som vill anställa. Tänkte söka mig dit och inte vidare i uthyrningsträsket. Då kan jag likaväl stanna kvar här. Om present, va sägs om t.ex. Luftballongflygning? Åh, det är verkligen jättesvårt!

    Undrar hur många andra än vi som läser våran tråd! Hehe! Blir alltid lika förvånad när nån annan kommenterar... haha!

    Åh, jag blev så glad när ajg läste i Metro att lågprisflygen kommer att få tillgång till att flyga till Usa och de tror nu att ett priskrig kan komma! Åh, JA!!!!!

  • FruTez

    bauti: När vårt hus kommer så lär maken inte vilja åka nånstans! Du och jag kan åka dit, utan karlarna! Hihi!

  • FruTez

    Ab: Hoppas du inte gjorde dig illa efter praktvurpan!

    Linum: Krya på dig!! *skickar över ett paket mjuka Lambinäsdukar*

    Idag är det verligen vinter!?

    En låt har fastnat i huvet idag... Perellis Schlagerlåt, Hero! Konstigt att man inte kan välja låt som man vill ska fastna. Kunde inte hjärnan valt nån av mina favvisar istället!? Fast denna låt är ok. Mycket bättre än den låten som gick på radio får nått år sedan och var reklam för Martin Sexshop. Ni vet, den där "dildo, dildoooo, dildo, dildo, dildoooo"! Hahaha!

  • FruTez

    Linum: Nä, behåll du dom! Hihi!

    Ab: Fast jag sjunger hellre "I loooove Euuurope" än "dildo, dildoooo"! Fatta att jag sjöng den typ två dar på raken! Det värsta är ju att man inte alltid är medveten om det heller så man går och nynnar utan att veta om det! Hehe!

  • FruTez

    Linum: Apropå amerika... blir det nån resa dit iår?

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...