• Gable

    Äntligen fredag del 12

    Det är väl på tiden att jag startar upp en tråd

    Jaha, då är vi här igen då.
    Ni vet drillen: Välkomna jada jada jada...

    22344+1244 blir 23588

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-01-02 23:20
    plus 780 totalt 24368

  • Svar på tråden Äntligen fredag del 12
  • Fru Hilde

    Ja Janos hur har det gått? Får vi se foto?

    Idag flyttade min svägerska in till oss med sina två barn. Det är tur vi bor stort iallafall Men vi har bara ett badrum... vi får gå i skift på morgonen. Hon ska skiljas och idag blev det för jobbigt hemma så hon ska bo hos oss tills i maj. Hennes karl vägrar gå med på skilsmässa och det gör att hon har svårt att få lägenheter. Nu har hon blivit lovad en hyfsad trea i maj, men om inte hon och hennes karl kan lösa det praktiska snart kan hon inte ta den heller.

  • janos

    Jag är så glad att jag har er, som lyssnar och stöttar i alla väder....ur och skur! Ni är suveräna! Kram på er allihopa!

    Dopet gick jättebra. Elias skötte sig så bra. Det enda som han inte tyckte om var att prästen skulle lägga honom på rygg, då hävde han sig upp om och om igen, innan han insåg att prästen pratade med honom. (Hmmmm, intressant, vad säger han egentligen) och när prästen skulle göra kors märket över ögonen och munnen, så trodde Elias att han lekte (öga-öga-näsa-mun, här går vägen ner till brunn), så han började att skratta och fick hela församlingen att skratta med honom. Han är ett riktigt litet charm troll våran lille guldklimmp! Bilder?? snyggves.blogg.se

    Vad jobbigt för er Hilde. Hoppas att det går bra.

  • janos

    Dålig aktivitet här idag

    Idag har jag börjat föra sömnlogg, för att få lite koll på Elias sömn och mat. Mitt mål är att han ska få bättre rutiner, somna bättre på kvällarna och vid ett jämnare klockslag än nu (allt från kl 20.30-midnatt) och att han ska sova lugnare om nätterna. Hoppas att det fungerar

  • Fru Hilde

    Jag är supertrött!

    Fast jag har fått lite goda nyheter idag Nu har de vänt ut och in på min hjärna och det är inte där jag är sjuk Imorgon ska jag röntga lungan igen. Håll nu tummarna för mig och att där inte ska finnas någon äckelpecklig fläck längre!!!

Svar på tråden Äntligen fredag del 12