Inlägg från: stinakina |Visa alla inlägg
  • stinakina

    Normalpris för catering?

    Hejsan!
    Vi har beställt
    förrätt 50:-/pers
    Buffe 130:-/pers
    Dukar/servetter 20:-/pers

    Vi ska även "hyra" champagneglas och vinglas(den kostnaden vet jag inte ännu)

    Sen hoppas jag ju på lite rabatt, då jag känner hon som äger cateringen sen barnsben samt att jag jobbat lite åt henne så sent som förra året!

    Personalen kommer att kosta 250:- i timmen
    Men jag har ännu inte bestämt mig om jag ska skaffa egen personal, barpersonal till kvällen har jag fixat redan.

    Jag räknar med att det kommer att gå på ca 12000-15000 för oss och vi har bjudit ca 70 gäster

    Tårta köper vi själva och jag har kollat upp det redan, en 20 bitars prinsesstårta kostar 360:-
    Vi ska ha en vit tårta och själva dekorera med en vinröd ros mitt i...
    Så tårtorna kommer kosta ca 1000

    Vi räknar med att vi blir 60-65 personer

  • stinakina

    Kan tillägga att jag personligen ville ha helstekt vildsvin..
    Som jag skrev hade jag ju jobbat lte åt cateringen förra sommaren, på två tillställningar hade dom vildsvin och det var såååå gott....

    Men min dotter samt flertalet a mina väninnor är oerhört kräsna då det gäller mat, så buffe var det bästa alternativet, då finns det ju nåt för alla.

    Förrätt valde vi efter eget huvud, rensteksröra på tortillasnittar.
    Bara för att få folk att hitta sina platser och kunna skåla med oss..

Svar på tråden Normalpris för catering?