The Bumblebee skrev 2008-02-13 11:10:19 följande:
Ursäkta om jag bryter i en viktig diskussion. Men jag måste bara fråga (pga av en annan kativ tråd här i samma ämne )Ni som skriver här i tråden och har en budget på 15-20 000 kr och i-n-t-e har kuvertavgift. Vad kommer er mat att gå på? Och lokal? Hur många gäster? Och vad landar budgeten på i slutändan?
Vi har inte riktigt bestämt än om det blir egengjord buffé eller caterad varmrätt. Men om vi gör maten själv hade vi räknat med ca 4000 kr för maten ungefär. Om vi caterar varmrätten kommer den att gå på ca 6000 kr.
Jag är väl mer för buffén men min blivande tror att jag kommer att bli onödigt stressad av att maten ska göras av oss, så han är beredd att "spräcka" budgeten lite p g a det och istället catera maten.
Om alla kommer blir vi ca 60 st med oss. Vår lokal kostar ca 2000 kr för 2 dygn (inkl allt porslin, bord m.m.)
Slutliga budgeten vet vi ju inte riktigt, men vi räknar på 20 000 kr MEN kommer att spara ihop så vi har åtminstone 30 000 kr(bara som en livräddning OM det dyker upp något).
Får vi då pengar över, finns det nog andra luckor att lägga dem i efter bröllopet!