Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Fast du kanske kan låtsas? I så fall? Eller det kanske inte fungerar. Nu när jag tänker på det tycker jag det var en bra idé, ska nog testa några gånger, någon gång..

    Jo, det var roligt. Han blev nog lite chockad först...

  • Pärlplattan II

    Nu ska vi käka käk... Där brister han inte i initiativtagande iaf!

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - I know. Moahahahahahaaaa... Hoppas det smakar gott när ni äter ute!

    Skönt med nya möbler! Vi köpte ju iaf ett tyg idag.. Det ska bli till nytt överdrag på stolar till vårt framtida vardagsrumsbord.

    Bellanote - Har du bytt foto nu igen?!?!?!?!

  • Pärlplattan II

    Nienna - Välkommen till oss! Hoppas du ska trivas!

    Bellanote - Jag förstår, jag förstår. En kompis till mig hävdar bestämt att det är bästa stället att ragga på när det är den där skogsmässan, eller vad det nu är...

    Har uppdaterat med lite bilder på lokalen i bloggen: www.roadtotheparty.blogspot.com

  • Pärlplattan II

    Good morning ladies!! Hur har ni det idag??

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Han kan väl betala i så fall, om det är så störande, menar jag. Eller hade han tänkte sig ett gratis fylleslag? (Iofs behöver det ju inte bli det, bara för att det är gratis, men ändå). Ibland känns det rätt skönt att ta fram diktatorn i sig och tänka/säga att det är NI som bestämmer på ERT bröllop.

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Det där tycker jag mig känna igen (tror du våra respektive klonat sina personligheter??). Alltså, då menar jag, vad man inte vet! Jag fattar inte att det kan vara så svårt att liksom säga hur man känner det.. Åtminstone inte när det är någon man lever i hop med. Man planerar och donar, och då känns det aprtrist när det, som för dig nu, dyker upp sådant som man inte trodde alls.. Okej, det är lite luddigt formulerat kanske, men jag hoppas du fattar..

    Apropå bar, så kommer vi köra på 10-kronors modellen, alltså, inte så att vi kommer ha någon som står och vaktar utan att folk får lägga 10 kronor per dricka oavsett vilken sort, sen om de inte gör det, så ja, då får de väl skämmas..

  • Pärlplattan II

    Men även om vi planerar kan de ju yttra sig om vad de tycker.. Tycker man. Bra iaf, Pumpkin, att du tar tag i det, så han kan pyssla lite själv.

  • Pärlplattan II

    Ja, dessa män.... *himlar med ögonen* Can't live with them, can't live without them - eller hur är det man säger..

  • Pärlplattan II

    Vår ena halva av rostparet är helt på med att vi ska ha med någon form av formulering om tal,att gästerna ska meddela dem innan. Jag tycker du har rätt, Hedebris! Kör över dem, helt enkelt..

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.