Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Håller nu på och förbereder inför dagens arbete med de inblandade. Det är ju inte så knepigt iofs, men ändå, lite förberedd vill jag vara. Igår gjorde jag lite förändringar på korten och nu blir det perfekt.

    Annars HATAR jag mig själv. För att jag tycker att jag är så tjock och för att jag inte går ner i vikt fastän jag verkligen försöker. Det ska sägas att det är ett slit att försöka vara medveten och tänka på det samtidigt som inte jag ska tänka på det, för att då går mina ätstörda tankar igång på ungefär tre tusendelar. Och såklart har jag ju gått upp i vikt, det märker jag ju på kläder osv. även om jag aldrig väger mig. ÄNDÅ. Trots att jag lagt in en högre växel med promenader osv. Det är som dina åldersnojor, Pumpkin, verkligen inte bara lite viktångest utan typ så att jag kan tänka mig att ta livet av mig för att jag är så tjock (enligt mig själv). Och ändå tycker jag absolut inte att det är något som helst fel med att vara överviktig så länge man själv mår bra - vilket ju faktiskt många gör. Jag skulle också vilja det. Och man kämpar, men fasen, det är ju helt omöjligt..

    Okej, nu har jag ruskat av mig, så nu ska jag göra det sista i dokumenten som vi ska ha med.

  • Pärlplattan II

    Anja & Pumpkin - Tack, ni är väldigt snälla.. Tyvärr har jag ju ingen normal uppfattning om mitt yttre överhuvudtaget. Alltså, jag ser bara TJOCK. Så tänker jag - OCH? Synd om dem som bryr sig, jag är värd lika mycket ändå. För att jag VET att det är så, men det KÄNNS inte alls. När jag var som smalast hade jag ingen våg, men jag vet att jag vägde ca. 58 sommaren innan, och sen gick jag ner ännu mer, så jag var ju väldig mager ett tag - sen blev jag hungrig och då gick det över till mer bulimi. Apropå vikt och längd, så är jag 167 cm, men jag vet inte vad jag väger. Och jag vill inte veta. Jag får ångest och börjar gråta varje gång jag måste väga mig (t.ex hos läkaren/diabsköterskan), så jag tittar inte och hon antecknar bara. Men ni är hemskt gulliga iaf - det är det viktiga.

    Hade vårt första möte igår - det var intressant och vi diskuterade både det ena och det andra. Ett preliminärt schema har vi, som jag tycker verkar bra, dock kanske lite optimistiskt i mina ögon, men de andra verkade tycka det är bra. Det kan ju ändras hursom, när det blir dags, det viktiga är ju att man har ungefärlig koll. Som det ser ut nu kommer gästerna anlända vid 15 för att gå lite tipspromenad och fotograferas (så man har alla på bild). Omgivningarna är ju helt underbara, så det känns som bra läge att utnyttja det, eftersom det inte blir någon vigsel. Sen dyker vi upp ungefär en timme senare och det blir fotografering, mingel och skål. Lite beror det ju på hur många gäster det blir, för det är ju en viss skillnad på att mingla med 80 gäster och att mingla med 40. HUR lång tid har ni till maten? Det är jag mest nyfiken på, och när tänker ni ta tårtan?

  • Pärlplattan II

    20080614 - Usch vad trist..

    Apropå trista saker så tror de inte att min svägerska har MS, proverna visade inte på det, så det var ju skönt.

    Pumpkin - Mmmm.. Ungefär som vi då. Mina kamrater tyckte det var för sent, men jag vet inte när man skulle få in den annars liksom. Man vill ju inte att det ska bli stressigt - det får ta den tid det tar, liksom.. Självklart måste det ju finnas en ram, men man får ju inte bli hysterisk om det inte funkar. Fast jag oroar mig inte för att TM:arna ska bli det, de är nog stadiga. Bara man andas genom näsan... (Nej, jag har inte svårt att släppa kontrollen...)

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Nej, det är så jag också tror.. Men de verkade tycka det var jättekonstigt. Men om man börjar middagen vid halv sex och sen äter i två, tre timmar och ska ha bensträckare och kanske lite lek (vi behöver det, eftersom vi måste byta våningsplan) och om nu alla skulle komma - 80 personer tar ju en stund att förflytta - så blir det väldigt knepigt att få in tårtan innan klockan nio.

    20080614 - Skönt att somna, jobbigt måsta vara vaken. De skulle ta lite fler prover, men på dem de hade tagit så såg det bra ut, och det var inte MS, men de vet ju inte vad det är heller. Kanske det kan vara någon nerv eller någonting som kommit i kläm? Jag har ingen aning..

  • Pärlplattan II

    Morning girls!

    Vi fick ett samtal idag. Min morbror som pratade med Peter. Helt plötsligt har vi nu fyra gäster till (förmodligen). De får nämligen besök av utvandrade släktingars (August och Maria) barnbarnsbarnbarnsbarnbarn eller vad det nu kan tänkas bli, just i den vevan, så han hade redan sagt till dem att det var okej - nu sa vi också att det var okej. Två vuxna och två barn är det, och, ja - så ofta är de liksom inte i Sverige och även om man inte riktigt vet så mkt om släktskapet mer än att man är släkt, så känns det ändå helt okej. Eller - jag tycker det är roligt. Det är ju bra att de talar om det nu, och inte en vecka innan... Så hittills har vi iaf runt 35 garanterade gäster utan att ha skickat ut inbjudan. Gött, gött!

    20080614 - Vi ska heller inte ha några gåvor - de får ta med festprogrammet om de vill ha nåt!

    Menyn ja........ Vi ska ju ha buffé. Så det kan ju börja bli dags att prova in sig på sådant. Nu ska vi ju iväg på Birka en vända på onsdag, och de har ju en buffé, så vi kn kanske få lite idéer därifrån då - det gäller att passa på, helt enkelt.

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Jag var lite orolig för du var inte här!! Tänkte att du blivit jättesjuk.. Men jag tror det blir kanoners - det är bara roligt. Fyra mer eller mindre gör ju inte så mkt..

  • Pärlplattan II

    Pioner är ju toppenfint! Jag har ju ingen bukett, tänker jag, men väl som dekoration på borden. Min vän som är kunnig på den fronten är dock lite orolig att det blir för sent, om det blir vår tidigt - som det ju just nu verkar som - och då kanske de hinner blomma över.

    Hur ska ni alla göra med ljus? Ska ni ha det? Jag är lite sådär både och, för just mitt i sommaren är det ju ganska ljust väldigt länge, och ljusen blir kanske inte så synliga - samtidigt är det ju väldigt läckert, så det kan ju vara roligt att ha och dekorera dem. ALLA dessa beslut!!! Värmeljus känns ju såklart lite onödigt, för de syns ju verkligen inte - men kanske om man hittar läckra blockljus billigt. *hjärnan kokar över*

  • Pärlplattan II

    20080614 - Vi ska ha den 5 juli. Jag tror på blockljus faktiskt, känns som snyggast. Då kan jag sitta och pyssla med det också, lite då och då, när jag känner för det..

    Anettan - Smart, går det att skriva ut bara sådär på skrivaren - eller, man borde ju måsta skifta någon inställning. Jag är så askass på datorer och skrivare.. Och sen undrar jag - lägger man själva monogramet mot och stryker, alltså, för att inte få med hela pappret?

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Ja, jag hoppas såklart som du!!! Tänkte mest för att min vän har det i sin trädgård, och då kan man ju ta dem.. Det blir blockljus för oss, det blir helt klart mysigt, det tror jag.

    Anettan - Ah, superläckert ju!!! Säg till när du testat, så ska jag se om jag hakar på!!!

  • Pärlplattan II

    20080614 - Gött! Tackar för länken.. Det där med kakorna och dekorationen av dem, var ju också väldigt gulligt.. Ska överväga det, iaf.

    Pumpkin - Skön känsla, förstår jag!!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.