• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    anja korsetten kommer trolla bort dina love handles helt så det kommer bli as snyggt med den rätta klänningen sen..

  • Bellanote

    pmpkin har du varit i jo--line affären i södertälje? tänkte jag skulle köpa mitt halsband och öronhängen där ifrån men de har så dyr frakt ev om du kanske kan köpa det och skicka det till mig? deras frakt för ett halsband och öronhänge ligger på 140kr extra.. dyrt tycker jag för något som inte väger så mycket..

  • Bellanote

    höglandsvägen 1b i södertälje ska jo-line´s butik zmycket ligga. men såg nu att frakten kanske inte blir så farlig endå. det står två olika så bäst att maila och fråga istället.

  • Bellanote

    anja så hon var trevlig då??

    tittar in nu efter flytt äntligen är vi i nya lägenheten med massor att packa upp, suck..

    har ett band bokat nu til lbröllopet. min far som tagit hand om plus att han betalar dem. så snällt av han och han tar hand om mat kostnaden vet inte vad det fart i han men lika glad är jag för det.

  • Bellanote

    anja har ju köpt min billiga korsett redan men är så jävla sugen nu att prova en vollers sen jag såh hur du såg ut i din. fast min svägerska sa att hon hade kvar hennes farmors korsetter sen 70 talet ungefär och de är alltså riktiga såna film ni vet som håller in allt. framförallt är jag sugen på en annan för att tycker inte att de tar i lova handles så utan bara skjuter upp brösten och jag vet inte om jag vill ha brösten upp till hakan när jag gifter mig. nehe nu ska jag iväg till tvätt stugan.

  • Bellanote

    anja du får ta det som en komplimang då såg inte alls dina love hdnles och du såg så smal och smäck ut i de klännings bilderna du hade..

    nej vår budget har inte ändrats alls pga bt den är samma men många bra ideér har jag fått härinne från ialla fall.

  • Bellanote

    jag skulle nog bara haft bandet på kvällen tror det kan bli väldigt hög nivå under middagen när man vill prata under tiden man äter om ett band spelar..

    vi ska bara ha vårat band sen på kvällen..

    jo tjejer var på en intervju idag och han sa att jobbet är mitt till 95-99% och han ringer imorgon el övermorgon och ger mig positivt besked kan jag se det som mitt då?? jag borde kunna hoppas lite tycker jag..

  • Bellanote

    tror nog att det bara blir bättre med dem senare endå.

    ja jag hoppas jag får det.. vill ha det så mycket. vi har ju jobbat borta i ett år nu och vi trivs inte alls så vi vill flytta hem. och det jobbet är hemma.

    kollade på ring idag och hittade DEn ringen så kändes så bra och så fin. hittar ingen bild på den men den är i vit guld och 2 snea streck u gult guld på varsin sida om sju diamanter.. den är så fin och den kostar bara 300 över vad jag beräknat innnan så det är inget tycker jag.. attans att jag inte såg den innan för det var 1000 kr re apå den i dec.. men den jag egentligen har siktat in mig på kostar 3000 med eget guld och denna andra är nästan samma pris fast i bara nytt guld..

  • Bellanote

    nej jag tycker inte heller det än några pengar att snacka om..

    det är ett logistik jobb på lager så är inte något chefs jobb men det är ett jobb på hemorten nära familj och alla kompisar har saknat dem så mycket under detta året. har kanske bara lärt känna 3 st där vi bott nu i ett år men vi har testat det och vi har sett att det inte var våran grej.. så nu vet vi det. 25 mil hemifrån var ingen hit!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.