• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    usch jag hatar kondomer tycker inte om silikon känslan vill ha real thing.. vet ju att den är i men endå. nej!

    primulot äter jag för att få mens så får inget av dem alls däremot gestapuran var sämre el om det var tvärt om. men vet man bara exakt när mensen ska komma så kan man ta dem är man osäker så är det väldigt svårt att pricka de exakta dagarna innan om man inte vet.. ja yrt jag vet..

  • Bellanote

    pumpkin höll du med fakturor och sånt?? jag vill plugga upp lite mera så jag kan det med. på jobbet hoppar jag ju in för en om han är sjuk och gör fraktsedlar och följesedlar och lägger in gods och så och till vissa så skriver jag även ut en faktura men vill lära mig hela processen något tips på vad för utbildning man kan gå?? fast vill bara plugga kväll eller distans vill kunna jobba under tiden.

  • Bellanote

    englali surt det här med frånvaro och chefer.

    jag var ledig i fredags för begravning och det tyckte min chef inte om alls då kunde jag hellre ha jobbat så han är lite sjuk i huvet om man säger så.

    håller tummarna för huset.

    anja snart klännings provning då.

  • Bellanote

    När vi rensade ut ur min m2b farfars hus i helgen så hittade vi kort på hans farmor som hette ett von namn skit coolt att byta till det tycker jag

    anja klart du klarar 4kg du har ju varit så duktig hit tills. men tänk på att du har ju börjat cykla mycket nu och då blir det ju muskler och de väger ju mer så du har säkert redan tappat 5 kg i bara fett ..

    attans gubbe här har man gjort sig till och gjort världens godaste sås til potatisen och köttet men gubben vill inte ha.. jag som verkligen kämpade och ville ha en sån där farmors sås om ni vet?

  • Bellanote

    jag ska ju ta min m2b efternamn endå i och med att hans farfar är från tyskland så är 2 familjer i sverige som heter så, så vi blir ju rätt så ensamma med det endå. mitt barndomsnamn ingvarsson är rätt så vanligt och är en bonde traditions efternamn så min farfar heter ingvar då. så inget speciellt med det. jag hade hetat johnnysdotter om mamma och pappa hade fört bonde traditionen vidare.

    brud 080524 skit snygg tapet en kompis tapetserade med den fond väggen i helgen ihop med en grå tapet var skit snygg.

  • Bellanote

    pärlplattan det med att dina katter städar bort sig själva känner jag igen med, plus att den ena hunden är borta så fort man tar fram dammsugaren.

  • Bellanote

    här blåser det så där, regnar med. inget blinkade i lamporna dock men ibland viner det genom fönstrena.

  • Bellanote

    hedebris måla om ett rum eller gå en lång promenad eller något sådant. det har jag sagt till mina vänner när de velat att de ska bli något och då har bebisarna dykt ipp dagen efter jag sa det lite roligt faktiskt.

  • Bellanote

    ja men du måste göra något som du inte gör annars så du använder de musklerna som är vilande .. typ som ni vet om man gör något annat på jobbet än man brukar så kanske man får träningsvärk el typ va fasen hade jag muskler där.. hänger du med fast vet inte om det funkar ..

  • Bellanote

    jo är på bt med..

    vidalilla jag hatar kommentaren folk säger så fort man säger att man ska gifta sig, när kommer barnet? sist sa jag nepp bara tjock..

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.