Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anja - Vi ska inte ha något liveband, så jag kan tyvärr inte svara dig..

    Däremot gillar jag också att plugga - det är det bästa som finns! Älskar kunskap, det är så roligt! Skulle lätt kunna hamna som en dammig professor någonstans om jag hittar på något fränt doktorsmaterial (man måste ju börja någonstans). När det gäller jobb har det ju sina fördelar både med att inte jobba kontorstider och att göra det.. Jag föredrar nog ändå kontorstider av just Pumpkins ovan nämnda skäl. Det är skönt att veta när, var, hur och att inte behöva jobba kväll och helg.

  • Pärlplattan II

    Anja - Jag har heller aldrig sett någon musiker sitta med resten av gästerna (såvida han/hon/de varit en av gästerna också). Om de ska sjunga under maten å andra sidan, blir det kanske svårt att ha dem i ett rum brevid? Eller, jag vet ju inte.. Hursom, så löser det sig säkert, de vet hur de brukar göra..

  • Pärlplattan II

    Sov gott, Englali!!

    Alla som ska hjälpa till hos oss, är gäster, så det är smidigt och enkelt att ge dem käk! Det är skönt!

    Bellanote - Inte säkert de svarar i tid för det... Men jag hoppas de gör det!

  • Pärlplattan II

    Jag tycker om både Gbg och Sthlm, fast lite bättre om Sthlm, där känner jag mig hemma.. Fast det är ju såklart längre väg att åka - å andra sidan finns det trevliga bussar och bra förbindelser och de brukar tro att jag är ungdom.. Beroende på när det blir, så vill jag inte egentligen lova att jag kommer - eller snarare, beroende på när min ECT-behandling sätter igång. Visserligen kan jag säkert få permis på helgen, men då vill jag nog helst vara hemma...

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Ja, i början, den mest intensiva perioden, då får man det tre gånger/vecka tror jag. Sen vet jag inte hur länge, men troligtvis är det beroende på när man själv märker effekt... Sen får man "underhålls-ECT" efter det, men det är ju inte lika ofta, då är man inlagd från kväll till lunch/em dagen efter.

  • Pärlplattan II

    Bellanote - Jag läste såhär "för att jag inte vill träffa er" Moahahaha...

    KKC - ECT är elbehandling, det som förr var Elchocker, används (iaf i mitt fall) för att lindra depressioner. Har fått en dos förut, med bra resultat, så jag ville ha det själv, eftersom jag inte upplever hjälp från mediciner, även om man äter medicin parallellt med behandlingen. Effekten är, tyvärr, inte särskilt långvarig vilket ju är nackdelen, men med underhålls-ECT blir det förhoppningsvis inte samma resultat, utan att man håller sig flytande i det långa loppet. Hoppas jag.

  • Pärlplattan II

    Hello girls!

    Nu har vi kryssat.. Det var sjukt skönt, speciellt igår när vi låg i "solen" och bubblade. Dock mindre skönt när det blåste friskt mitt ute på Ålands hav, men när det slutade och vi kom tillbaka in i skärgården kändes det bättre.. Tänker att det vore perfekt för en möhippa - om man har råd.

    Vi har nu börjat vår valsträning - kanske kan det bli bra om vi jobbar tillräckligt mycket på det. Får nog typ, träna tre gånger per dag, men vad gör man inte. Det är ju bra med motion!! (Fatta vilka vadmuskler man kommer ha...)

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Fasen vad hurtigt av er!

  • Pärlplattan II

    Hedebris - Åh, herregud!! Förstår verkligen din förtvivlan! Jag hade blivit galen... Hur många kort har drabbats???

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.