Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Vi funderade oxå på karaffer men det blir så jä..la mkt extra jobb...

    Kan man ha själva vinflaskorna direkt på bordet. Vi kommer ju köra flaskor (helt ok vin, inte superbilligt men ej superdyrt) INTE bag-in-box då jag alltid blir så jä..la dålig och spyr av bag-in-box viner, likaså ett par andra tjejer jag känner så vi har kommit till slutsatsen att bag-in-box viner är sämre hur goda de än kan vara, haha... och NEJ det är inte så att vi dricker mer utav det vinet utan vi snackar samma mängd!



    Iallafall så kör vi flaskor... kan man då ställa dem på bordet? Eller är det finare m karaffer! Vår personal kommer ju ej att befatta sig med vår dricka då vi köper den från annat ställe (tror jag). Om de gör det så måste vi säkert betala extra för det oxå så då skiter vi i det.

  • Anja 19 juli 2008

    Eller vet ni hur det är med det? Om man är på ett ställe där man får ha egen dricka... Serverar personalen denna dricka då? Har ni någon aning??

  • Anja 19 juli 2008

    snitte

    jajamensan... är delvis därför vi valt detta ställe... det är lyxigt, personalen är GREAT, maten är fantastisk, lokalerna supervackra OCH man får ta med egen dricka

  • Anja 19 juli 2008

    bellanote

    var hittar du dom priserna, vi hittar ju bara såna skitpriser när vi kollar... har kollat bordershop, calles och aldi? Hittar inte alls såna priser du talar om!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Åååh nu har jag tagit bort hela det långa inlägget jag skrev till fi...an i den tråd där jag retade upp mig så jä..ligt...

    Skrev ett långt inlägg t henne och hon har varit inne och skrivit tre inlägg, glättiga och om en hel massa andra saker men hon totalignorerar mitt inlägg. Alltså förlåt mig men sånt översitteri klarar jag inte av.

    Har raderat den ur mina favoriter nu så jag slipper se om det skrivs där inne. Jag blir så äcklad av såna personer! Hade aldrig kunnat låta bli att svara en person som jag hade förolämpat lixom!

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    tack då kör vi nog på det, för karaffer blir sånt jä..la slabb haha... vi får ju fixa det själva isåfall!

  • Anja 19 juli 2008

    Eh jag har inte tagit bort inlägget! jag har tagit bort tråden ur favoriter, haha, hur snurrig är jag...

    min väninna har fortf inte kommit. Hon hade somnat *asg* men nu är hon på väg jag som kastat ut man och barn för att få vara i fred m mina väninnor och prata bröllop.

    De ska få sina inbjudningkort och infoblad i fina kuvert nu hihi

    Skrev ut infobladen på silverpapper (jättevackert, med sånt där skimmer). Blev super!

  • Anja 19 juli 2008

    Ok men är det lika billigt i danmark som i tyskland? alltså om man skulle ta sig t helsingör istället? Min mamma bor ju i helsingborg så då hade man ju kunnat åka tillsammans med två bilar lixom!

  • Anja 19 juli 2008

    Någon som vet någon sån shop för sprit i tyskland eller danmark som inte har hemsida haha, eller som är snuskigt billig!?

    Ni som tipsade mig om att åka till Burg och kolla Calles, Lidl och Aldi. Är det billigt där? Riktigt billigt menar jag!

    Är det nåt specifikt som är billigare på nåt av ställena, tex vin på Lidl, sprit på calles etc??

  • Anja 19 juli 2008

    snitte

    jag kollade flaskorna på bild på de tyska hemsidorna. Var inget fel alls på utseendena på de flesta flaskor. Såg inte billiga ut eller så. varför menar du att du ej vill ha dem på bordet Bara nyfiken

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.