Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Alltså en del såg ju billiga ut men det fanns jättebilliga flaskor som var riktigt "fina", såg classy ut lixom!

  • Anja 19 juli 2008

    Hihi jag har ju öppnat en mailadress där jag har mitt kommande efternamn, dvs Daniels... nu skickade ajg precis ett mail från den adressen t mig själv för att jag ej ska glömma adressen dit coh lösenord etc...

    Blev helt superfnittrig när jag kollade den andra mailen och det stod Anja Godaly, hahaha, det ser ju skitroligt och fint ut på samma gång. Det kommer ta tid att vänja sig lixom!

  • Anja 19 juli 2008

    Hmmm bål har jag oxå funderata på... med just vitt vin, fruktsoda och så carambole, jordgubbar och någon annan frukt i. Är ju sååååå gott!

    Vilka frukter brukar ni ha?

  • Anja 19 juli 2008

    MMMM Belanote, nu lär det ju bli tyskland för oss oxå. Daniel ska åka med en killkompis dit. Men jag trodde ett ögonblick där att det var billigare i danmark

    Men då blir det tyskland helt klart.

    Var i tyskland handlar ni?

  • Anja 19 juli 2008

    filifjonkan

    att komma MED barn när det STÅR i inbjudan att barn inte är välkomna på festen det är helt enkelt ohyfsat! Gör det ännu mer klart för folk...

    Måhända att deras barn tycker det är skitkul att gå på fest, men DET ÄR ER DAG OCH NI VILL INTE HA BARN DÄR, alltså är barnens festglädje skit samma (förlåt men jag blir riktigt irriterad här).

    Om någon gör så mot oss så blir jag RASANDE... (då menar jag inte ifall de först sagt till och frågat, tex om de verkligen ej kan fixa barnvakt, då ÄR det ok! Just för att det är respektfullt. Man frågar, man tar inte saken i egna händer och bestämmer över huvudet på brudparet!). NI bjuder ju för sjutton! Att folk har mage!!

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    fick en helt underbar vision av dig i sånt där stort, lockigt, burrigt hår oc så en krona på verket! Wow, såååå vackert!

    Eller du kanske har tänkt dig en helt annan frisyr nu?

  • Anja 19 juli 2008

    Semesterbruden

    välkommen Se till att din pojkvän fattar att ni definitivt inte har god tid på er... ska man boka saker, tex kyrka, lokaler etc så ska man vara ute i god tid!

    Att smyga iväg och gifta sig går ju förstås bra Vart hade ni tänkt er isåfall?

  • Anja 19 juli 2008

    Filifjonkan

    jag hade skickat ut som ett nytt litet infoblad där jag skrivit rättelsen t kontonumret, kanske lagt till en extra sak (tänk så det knakar, fniss) så att det låter som att det där med barn bara kommer som en sak i mängden IGEN men var ÖVERTYDLIG.

    Skriv, ammande barn är självklart välkomna men era äldre barn får ni lämna hemma denna dag oavsett hur roligt det vore att ha dem med. Det är en vuxenfest!

  • Anja 19 juli 2008

    Jag erbjöd mina barn att få vara hemma m mig idag! Jag är ju ledig (och pallade inte cykla t dagis om jag ska vara ärlig).

    Då säger dom NEEEEJ VI VILL TILL DAAAAGIS... hmmm

    jaha, jag kände mig INTE populär kan jag lova

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.