• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Det är på hm... lite drygt 100 kvm tror jag, jag vill ju egentligen ha ett på en 160 kvm+... men det får vänta tills det blir dags för nybyggnation. (för det SKA det bli om x antal år, det har vi bestämt )

    Jo en kompis till oss sa det till dem, men jag vet inte vad de sa. Men idag när mäklaren ringer vid 16.00 o talar om hur många vi är, e det bara två par då, så ringer min sambo till killen i det paret o frågar om det är dem och isf får vi väl diskutera det med dem. Kan man göra så?? Eller låter vi som helt galna människor? Haha!!

  • Englali

    Till priset får du räkna in att jag bor i en lite håla

  • Englali

    Brud 080524 skrev 2008-01-29 14:19:32 följande:


    Det beror ju på hur väl ni känner dem andra. Jag hade nog blivit lite förbannad om några jag inte känner jätte väl hade gjort något sådant!!
    Menar du förbannad på dem eller på oss!?! Förbannad för att man budar eller för att vi ringer dem? Haha!

    Ja håla o håla, mellan två städer. I en mysig köping vid havet på östkusten. Det här huset är extremt billigt, tro mig. De flesta vi kikat på innan har gått till iaf 1,5 miljon o sedan lite renvoering på det... o då ka vi lika gärna bygga här. Blir nästan samma pengar i slutändan.
  • Englali

    Haha ok då är jag med. Men grejen är den att nör vi träffade killen i förhållandet så sa han såhär "Hörde ni kollat på samma hus som oss... så trist, vi har ju aldrig en chans mot er om det blir budgiving. Kan ni inte bara strunta i det... haha" Han sa det hela rätt skämtsamt, så han är ju medveten om att det kommer bli så. Jaja.. vi får se hur vi gör.

    Nja, vi har väl inte heller någon tomt som vi kan tänka oss sådär nu direkt. Därför känns det bra som ett litet "mellanläge" det här huset. Billigt men mkt bra boende. Kan va toppen under "småbarnsåren" då man inte har överdrivet mkt pengar och vill kunna vara hemma länge. Så tänker vi iaf... och SEN bygga.

    Vart bor ni?

  • Englali
    Anettan73 skrev 2008-01-29 14:39:43 följande:
    I sådana lägen kan det tyvärr bli svartsjuka. Men då har ni inget att oroa er för ju Men dom e väl inte så taskiga att dom trissar upp priset för att jävlas...
    Det hoppas jag inte, hoppas bara att de tar oss på orden att vi ÄR beredda att lägga mkt mer än så.
    Tja... vi får helt enkelt se under kvällen vad som händer.

    Bröllopsprat nu då: Färger tjejer, vad ska ni ha för färgteman? Jag är helt insnöad på färger nu... så jag tar gärna emot idéer o tips på vad andra har tänkt sig. Och HUR ni har tänkt få med färgerna i bröllopet. Var osv...
  • Englali

    Tack tack! Vi får se, det drar igång om en timma!

    Vi hade ju tänkt grönt från början, men nu bli det blått, vitt o cremé faktiskt.

    Hur ser era inbjudningar ut?

  • Englali
    Anettan73 skrev 2008-01-29 15:08:36 följande:
    Ligger här i galleriet på min sida eller hemsidan som du ser i tråd starten.
    Ah... nu har jag kikat på dem. Jättefina! Har beställt det mesta materialet till våra idag, så snart är det dags att sätta igång med tillverkningen!
  • Englali

    Flamora: Du har en fin grön klänning i ditt bild-galleri. Vart finns den någon stans? Funderar till min tärna!

  • Englali

    Anettan: Ja jag gillade också cellofanpåsarna. Hm... nu fick jag något att tänka på

    Flamora: Haha, tror inte de misstänker dig för reklam. Det är ju inte så att du tjänar på det!

    Syster K: Ja visst är dem fina, en helt underbar färg tycker jag. Andreas har (som tur är ) kommit fram till att han nog också hellre vill ha blått. Så blått får det bli!

    Pärlplattan: Ajaj... visste inte, förlåt om jag rörde upp något känsligt. Hoppas det går bra hos läkaren på torsdag. Inte lätt när man inte mår bra. En av mina bästa vänner mår inte så bra psykiskt och det är verkligen inte lätt. *kramar om*
    Färgerna då, jag skulle nog hoppa guldet o köra på brunt, rosa o vitt. Läckert!

  • Englali

    Pärlplattan II skrev 2008-01-29 16:55:55 följande:


    Englali - Absolut inte någon fara. Då hade jag inte skrivit något.. Jag tror ju också att det nog är snyggast utan guldet, men så har vi guldfärgade hjärtan som vi kunde ha som bordsdekoration. FAST. Man kan ju kanske ha med dem ändå... Det behöver ju inte bli så mkt, liksom..
    Ok, bra!

    Ja men guldhjärtanen kan ni ju ha som en extra grej utöver färgtemat. Allt behöver ju inte följas slaviskt!

    Nu är budandet igång, jösses vad fjärilar i magen jag har! Supernervös ju
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.