• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Aaah, så skönt jag har haft det ikväll!

  • Pumpkin
    Anja: En sån här gjorde jag:

    Ansiktsdröm
    För dig med acne eller oren hy. Behandlingen avlägsnar orenheter, förebygger framtida inflammationer och minskar talgproduktionen. Djuprengöring med frimatorborste, face mapp, peeling, ånga, portömning, specialmask, skyddande fuktighetskräm samt handmassage.

    Tydligen är min hy otroligt fuktfattig - när hon mätte på olika ställen i ansiktet hade jag MAX 23% (minst 6%) och tydligen ska man ligga på 50% för att det ska vara optimalt Fundersam Så nu ska vi köra en offensiv kur med mycket fukt och peeling mer sällan och hoppas att de få problemen jag har med hyn ger med sig.

    Hon använder sig av Dermalogica, dvs det jag använt sen jag var där sist Ska nu beställa lite nya grejer, krämen jag haft hittills är för fuktfattig för min hy och rengöraren lite för stark. Men blä vad mycket pengar det går åt på produkter

    sommarbrud080802: Jag lovar, det händer oss alla! Jag har skrivit ett antal inlägg de senaste dagarna som försvunnit i mängden

    Hur som helst låter det jättemysigt! När ska ni till Thailand? På bröllopsresan?
  • Pumpkin

    Jag tycker att produkterna är jättebra, men det tar ju ett tag innan man hittar det som är perfekt liksom. Nu blir det som sagt mycket fukt och avstressning för huden, och hon vill att jag ska försöka köra med avslappningsövningar - hon tyckte att det syntes på huden att jag var väldigt stressad.

  • Pumpkin

    Jag älskar hudterapeuten jag går till, hon är verkligen bäst!

  • Pumpkin

    Så, nu har jag beställt 3 produkter för drygt 700kr

  • Pumpkin

    Hehe

    Åh vad avslappnad jag känner mig nu, tänk om man alltid fick må så här. Inte behöver jag tvätta mig eller nått innan jag går och lägger mig heller, hon har liksom gjort mig färdig för natten Behöver bara borsta tänderna, klä av mig och somna

  • Pumpkin
    Englali: Ja, riktigt lovely! Fattar inte hur uttorkad man kan vara liksom, shit!

    Trist med huset, men ändå bra att ni tagit ett beslut. Är det inte rätt så är det inte liksom.
  • Pumpkin

    Jag vet vad jag skulle behöva för balans i alla fall - ett nytt jobb eller minst två stycken till att dela min tjänst med.

  • Pumpkin

    Förresten tyckte hon att jag skulle lugna mig med styrketräning, huden gillar tydligen inte det lika mycket som kroppen gör. Hon sa att det var bättre med lugnare, mer avstressande träning - yoga, pilates, tai chi osv.

  • Pumpkin

    Jag fixar inte heller hus med källare när jag är ensam

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.